مقاله تجزیه و تحلیل پتانسیل های زیر ساختی دانش محور شهرستان آستارا در راستای سیاست های کلی نظام و سند ایران ۱۴۰۴
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تجزیه و تحلیل پتانسیل های زیر ساختی دانش محور شهرستان آستارا در راستای سیاست های کلی نظام و سند ایران ۱۴۰۴ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل پتانسیل های زیر ساختی دانش محور شهرستان آستارا در راستای سیاست های کلی نظام و سند ایران ۱۴۰۴ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل پتانسیل های زیر ساختی دانش محور شهرستان آستارا در راستای سیاست های کلی نظام و سند ایران ۱۴۰۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل پتانسیل های زیر ساختی دانش محور شهرستان آستارا در راستای سیاست های کلی نظام و سند ایران ۱۴۰۴ :
تعداد صفحات :۲۴
جایگاه توسعه ملی برای اقتصاد لی،ّ مل صرفا یک آرمان نیست بلکه قابل دسـتـرسمی باشد . ولیکن برای تحقق آن نیاز به آگاهی و عزم لیّ مل است . توسعه منطقه ای و شناساییتوان بالقوه و بالفعل در فرآیندهای توسعه اقتصادی در سال های اخیر بیشتر مورد توجه بـودهو اقتصاد دانشی ( اقتصاد دانش بنیان ) مبتنی بر علم و فناوری اساس مسیر توسعه می باشـد .مسأله مهم در این تحقیق آن است که چگونه می توان برای شهرستان آستارا را از طـریـقتحلیل پتانسیل های توسعه منطقه ای با نگرش سیاست های کلی نظام برنامه توسعه داشـتدر این تحقیق با مطالعه تطبیقی توسعه منطقه ای و طراحی مدل مفهومی تجزیه و تحـلـیـلابعادی ( ب بعد اجتماعی، ب بعد اقتصادی، ب بعد سیاسی و ب بعد فرهنگی ) به تدوین مدلـی بـنـظـورپایش منظم رو به رشد پتانسیل های توسعه منطقه ای همت شده است که در راستای پاسـخگویی به سؤالات مهمی چون » ساز و کار مناسب شناسایی پتانسیل ها توسـعـه مـنـطـقـهچیست؟ و به چه نحوی می توان به طور کارا، این پتانسیل ها را مورد تجزیه و تـحـلـیـل وارزیابی قرار داد؟ « باشد . نتایج حاصل از تحقیق حاکی از پویایی فرهنگ پذیرش تغییرات درمنطقه، علاوه بر تسریع حرکت رشد گونه به شناسایی توانمندهای پنهان نیز کمک شایانـیخواهد نمود که در این مقوله دو ضلع ملت و دولت به عنوان اضلاع مثلث توانمندی منطـقـه،ملت و دولت نقش کلیدی دارد . در پایان این تحقیق با ارائه راه کارهایی برای ایـجـاد هـمافزایی تعامل توسعه گرایانه ملت و دولت پیشنهاداتی ارائه شده است که تمرکز اصلی آن براساس نگرش تحولات اقتصادی برنامه ۵ ساله پنجم توسعه کشور می باشد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.