مقاله ارزیابی وبسایت نشریات انگلیسی زبان ردهبندی شده توسط وزرات علوم، تحقیقات و فناوری؛ و وزارت بهداشت و آموزش پزشکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی وبسایت نشریات انگلیسی زبان ردهبندی شده توسط وزرات علوم، تحقیقات و فناوری؛ و وزارت بهداشت و آموزش پزشکی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی وبسایت نشریات انگلیسی زبان ردهبندی شده توسط وزرات علوم، تحقیقات و فناوری؛ و وزارت بهداشت و آموزش پزشکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی وبسایت نشریات انگلیسی زبان ردهبندی شده توسط وزرات علوم، تحقیقات و فناوری؛ و وزارت بهداشت و آموزش پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی وبسایت نشریات انگلیسی زبان ردهبندی شده توسط وزرات علوم، تحقیقات و فناوری؛ و وزارت بهداشت و آموزش پزشکی :
تعداد صفحات :۲۱
هدف: وبسایتهای نشریات انگلیسی زبان دارای رتبه علمی- پژوهشی و ترویجی مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ و وزارت بهداشت و آموزش پزشکی ایران ارزیابی شده
روش پژوهش: این پژوهش به روش ارزیابی با رویکرد وبسنجی انجام شده است. دادههای پژوهش به روش مشاهده مستقیم و با استفاده از سیاهه وارسی، متشکل از ۲۶ معیار، گردآوری شد. برای تدوین سیاهه وارسی، ویژگیهای کیفی نشریههای علمی از استانداردهای ایزو و معیارهای معرفی شده دیگر استخراج شده است. جامعه آماری، شامل۸۱ وبسایت نشریه (۴۵ عنوان وزارت بهداشت و ۳۶ عنوان وزارت علوم) است. تحلیل دادههای پژوهش با استفاده از آمار توصیفی انجام گرفته است.
یافتهها: یافتهها در ۶ مقوله ارائه شده است. در مقوله ارتباطات، ارتباط از طریق پست الکترونیکی با بیشترین فراوانی (۸۵ درصد) در شمار بسیار زیادی از نشریهها وجود دارد. در مقوله راهنمای نویسندگان، رویه داوری تنها در ۴درصد نشریات رعایت شده است. رویه داوری از لحاظ جزئیات یکسان نیست برخی مختصر و برخی مفصلند. در مقوله شیوه دسترسی،۷۴ درصد دارای سایت اختصاصیاند و این امر منجر به سهولت دسترسی به اطلاعات و رؤیتپذیری بیشتر آنها شده است. در مقوله محتوای قابل دسترس نیز بیشتر نشریات، آرشیو، و فهرست مندرجات خود را از طریق اینترنت در اختیار گذاشتهاند. ۸۲ درصد نشریات، امکان دسترسی به متن کامل مجلات را فراهم کردهاند. در مقوله مشخصات نشر، کلیه مجلات مورد بررسی، عنوان، دوره، شماره، و سال شماره جاری نشریه را در صفحه وب خود قرار دادهاند. در مقوله مسئولیت نیز معرفی نام سردبیر و مدیرمسئول در بیشتر نشریهها انجام شده است.
نتیجهگیری: استانداردهای کیفیت وبسایتهای مورد بررسی بهخوبی در اینترنت به نمایش درآمدهاند؛ بهنحویکه نیمی از این معیارها در بیشتر نشریات مورد بررسی معرفی شدهاند. با اینحال، بررسی دادهها نشان داد که برخی معیارها- که در جلب اعتماد مخاطب نسبت به اعتبار نشریه تأثیر ویژهای دارند- بهطور گستردهای نادیده گرفته شدهاند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.