مقاله جهانی‌شدن، فرصت‌ها و تهدیدهای فراروی ایران اسلامی (با تأکید بر راهبرد فرهنگی)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جهانی‌شدن، فرصت‌ها و تهدیدهای فراروی ایران اسلامی
(با تأکید بر راهبرد فرهنگی) دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جهانی‌شدن، فرصت‌ها و تهدیدهای فراروی ایران اسلامی
(با تأکید بر راهبرد فرهنگی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جهانی‌شدن، فرصت‌ها و تهدیدهای فراروی ایران اسلامی
(با تأکید بر راهبرد فرهنگی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جهانی‌شدن، فرصت‌ها و تهدیدهای فراروی ایران اسلامی
(با تأکید بر راهبرد فرهنگی) :

تعداد صفحات :۳۸

جهانی‌شدن[۱] مفهومی است که تمایل سیری‌نا‌پذیر به گسترش در ابعاد گوناگون دارد و در این راستا ابزارهای متعددی خصوصاً فنّاوری‌ها را به کار گرفته است.
موضوع قابل تأمل اینکه امروزه پدیده جهانی‌شدن، همه ما را در همه عالم فراگرفته است. موضوع توسعه سیاسی، اقتصادی، فناورانه و فرهنگی در قرن بیست‌ویکم، به هیچ گروه، ملت یا دولتی محدود نمی‌شود، بلکه موضوعی است که همگان به آن مرتبط و از آن متأثرند.
چنین تحولی، حوزه و قلمرو فرهنگ کشور‌ها را نیز تحت تأثیر قرار داده است. فضای فرهنگی، تحت تأثیر جهانی‌شدن به معنای توسعه فرهنگ جهانی‌ای که به باز‌سازی تولیدات جدید در قلمرو‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی انجامیده است، معنای متفاوتی می‌یابد.
شکل و نوع تأثیرپذیری از فرایند جهانی‌شدن، به موقعیت جهانی کشور‌ها و غنای فرهنگ دینی و بومی آن کشور‌ها بستگی دارد. عملکرد کشور‌هایی که غنای فرهنگی و تاریخ تمدن کهنی دارند و کشورهایی که غنای فرهنگی و تاریخ تمدن کهنی ندارند و یا در فرایند گذر از تحولات تاریخی مسخ یا دستخوش تغییر یا حادثه شده‌اند، متفاوت است.
در این مقاله این حقیقت بررسی می‌شود که جهانی‌شدنی که همه را متأثر از خود کرده است، آیا ایران اسلامی را هم در حوزه فرهنگ تحت تأثیر قرار داده است؟ و اساساً مناسب‌ترین رویکرد و راهبرد در مواجهه با این پدیده برای کشور ما چیست؟ و این رویارویی و مواجهه، چه تهدیدها و یا چه فرصت‌هایی را فراروی ایران اسلامی قرار می‌دهد؟
۱. Globalization

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.