مقاله تشخیص آلودگی قارچی در غده سیبزمینی با استفاده از تصویربرداری حرارتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تشخیص آلودگی قارچی در غده سیبزمینی با استفاده از تصویربرداری حرارتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تشخیص آلودگی قارچی در غده سیبزمینی با استفاده از تصویربرداری حرارتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص آلودگی قارچی در غده سیبزمینی با استفاده از تصویربرداری حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تشخیص آلودگی قارچی در غده سیبزمینی با استفاده از تصویربرداری حرارتی :
تعداد صفحات :۱۸
پوسیدگی خشک سیبزمینی یکی از خسارتزاترین بیماریهای غدههای سیبزمینی است که عامل اصلی آن قارچ فوزاریوم سولانی است. برای جلوگیری از توسعه بیماری پوسیدگی خشک سیبزمینی و کاهش تلفات آن، باید قارچ عامل شناسایی و از بین برده شود. روشهای معمول در تشخیص آلودگی قارچی زمانبر، پرهزینه و مشکل هستند. در این تحقیق یک روش سریع و قابل اطمینان مبنی بر فناوری گرمانگاری فعال برای تشخیص غدههای سالم و آلوده و همچنین برای طبقهبندی مرحله آلودگی (آلوده یک روزه تا نه روزه) ارائه شده است. در گرمانگاری فعال دو سطح دمای گرمکن و چهار سطح زمان خنک شدن نمونه لحاظ شد. نتایج تجزیه واریانس و مقایسه میانگین اختلاف دمای سطح غدههای سالم و آلوده نشان داد که دمای ۹۰ درجه سانتیگراد گرمکن و خنک شدن ۴۰ ثانیه نمونهها بهترین تیمار برای داشتن بیشترین اختلاف بین غدههای سالم و آلوده است. برای ارزیابی طبقه بند شاخصهای آماری نظیر دقت، صحت، حساسیت و اختصاصی بودن محاسبه شد. دقت کلی طبقه بند ۶۷/۹۶ % بود. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که روش ارائه شده در این تحقیق یکی از روشهای توانمند بینایی ماشین در تشخیص کیفیت و سلامت مواد غذایی و محصولات کشاورزی است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.