مقاله برآورد اثر تغییرات فصلی بر درآمد گردشگری معبد آناهیتا با تحلیل رگرسیونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد اثر تغییرات فصلی بر درآمد گردشگری معبد آناهیتا با تحلیل رگرسیونی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد اثر تغییرات فصلی بر درآمد گردشگری معبد آناهیتا با تحلیل رگرسیونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد اثر تغییرات فصلی بر درآمد گردشگری معبد آناهیتا با تحلیل رگرسیونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد اثر تغییرات فصلی بر درآمد گردشگری معبد آناهیتا با تحلیل رگرسیونی :

مقاله برآورد اثر تغییرات فصلی بر درآمد گردشگری معبد آناهیتا با تحلیل رگرسیونی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در جغرافیا و توسعه از صفحه ۴۵ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: برآورد اثر تغییرات فصلی بر درآمد گردشگری معبد آناهیتا با تحلیل رگرسیونی
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله معبد آناهیتا
مقاله درآمد گردشگری
مقاله تغییرات فصلی
مقاله تحلیل رگرسیون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
از جمله موضوعات بحث برانگیز در زمینه فعالیت گردشگری، مبحث درآمد گردشگری است. روش شناسی مطرح در زمینه درآمد گردشگری بیشتر در چارچوب مباحث مربوط به اقتصاد گردشگری نضج یافته است. مطالعه حاضر بر اساس چنین چارچوبی (اقتصاد گردشگری) به بررسی وضعیت درآمدی و تبیین تاثیر مهمترین متغیرهای مداخله گر در درآمد گردشگری معبدآناهیتای شهر کنگاور و میزان کشش درآمد گردشگری نسبت به هریک از متغیرها، با روش تجریه و تحلیل کمی – آماری (تحلیل رگرسیونی) می پردازد. تحلیل میزان اثرگذاری متغیرهای انتخابی مداخله گر، متغیر تغییرات فصلی را به عنوان مهمترین عامل در نوسانات میزان درآمد از طریق تاثیر بر تعداد جذب گردشگر، به اثبات می رساند. در ادامه میزان کشش درآمد گردشگری نسبت به هر یک از متغیرهای انتخابی محاسبه شده است. به طوری که کشش درآمد گردشگری معبد آناهیتا نسبت به فصل بهار و تابستان به ترتیب (۰۶۳۳ و ۰۵۳۳) و نسبت به فصل زمستان و پاییز به ترتیب (۰۳۸۳ و ۰۴۵۷) به دست آمده است، از این رو عمده مصایب و مسایل مربوط به برنامه ریزی توسعه فعالیت گردشگری در معبد آناهیتا بیشتر نیازمند تبیین در الزامات مربوط به فصول گرم سال می باشد. لذا مدیران بخش گردشگری در معبد آناهیتا با آگاهی از میزان دقیق کشش هر یک از فصول سال و رابطه آن با سایر مولفه های اثرگذار می توانند برنامه های توسعه فعالیت گردشگری خود را به طور دقیق تر تدوین و به مرحله اجرا درآورند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.