مقاله بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال “الوستیانا” و “ایتالیایی” با میوه پایههای آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال “الوستیانا” و “ایتالیایی” با میوه پایههای آنها دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال “الوستیانا” و “ایتالیایی” با میوه پایههای آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال “الوستیانا” و “ایتالیایی” با میوه پایههای آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال “الوستیانا” و “ایتالیایی” با میوه پایههای آنها :
تعداد صفحات :۱۸
پژوهش حاضر با هدف بررسی همبستگی تغییرات بیوشیمیایی میو درخت پیوندی با میو پایه، در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال ۹۳-۱۳۹۲ انجام گرفت. بدین منظور فعالیت آنتیاکسیدانی، مقدار فنول کل و فلاونوئید کل میوههای چهار پای ’یوزو‘، ’شلمحله‘، ’نارنج‘ و ’سیتروملو‘ در مقایسه با میوههای درخت پیوندی پرتقال ,ایتالیایی، و ,سالوستیانا، روی پایههای یادشده در بخشهای مختلف میوه اعم از پوست و گوشت بررسی شد. این پژوهش در قالب آزمایش فاکتوریل بر پای طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار اجرا شد. براساس نتایج، صفات اندازهگیریشده در سطح ۱ درصد تحت تأثیر پایه، رقم و بافت میوه قرار داشت، بهطوری که بیشترین مقدار فنول کل (۳۸/۲۱ میلیگرم در گرم) در پوست رقم ,ایتالیایی، پیوندشده روی پای شلمحله مشاهده شد. همچنین بیشترین فعالیت آنتیاکسیدانی (۷۱/۸۵ درصد) در پوست پای ’سیتروملو‘ و بیشترین مقدار فلاونوئید کل (۳۳۷/۰ میلیگرم در گرم) در پوست رقم ,سالوستیانا، پیوندشده بر روی پای ’یوزو‘بود. براساس نتایج، توانمندی تجمع فنول کل در میو پایه در میزان فعالیت آنتیاکسیدانی میو درخت پیوندی مؤثر است و همبستگی مثبت دارد. با اینکه بین ترکیبات آنتیاکسیدانی میو درخت پیوندی با پایه تفاوت معناداری وجود داشت، هیچگونه رابط مشخصی بین آنها مشاهده نشد. بهنظر میرسد این تفاوت ناشی از ویژگیهای ترکیبی و فیزیولوژیکی هر میوه (رقم پیوندی یا پایه) باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.