مقاله تاثیر بتایین بر میزان دفع اووسیست در بیماری کوکسیدیوز و عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر بتایین بر میزان دفع اووسیست در بیماری کوکسیدیوز و عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بتایین بر میزان دفع اووسیست در بیماری کوکسیدیوز و عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بتایین بر میزان دفع اووسیست در بیماری کوکسیدیوز و عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بتایین بر میزان دفع اووسیست در بیماری کوکسیدیوز و عملکرد جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : تعیین اثر بتایین بر عملکرد و میزان دفع اووسیست در جوجه‌های گوشتی مبتلا به بیماری کوکسیدیوز.
طرح : آزمایش فاکتوریل (۴×۲) در قالب طرح کاملا تصادفی
حیوانات: سیصد و شصت قطعه جوجه گوشتی نرسویه راس.
روش : سیصد و شصت قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس به ۸ تیمار آزمایشی تقسیم شدند طرح شامل چهار سطح بتایین (صفر ۰۵/۰، ۱۰/۰ و ۱۵/۰ درصد) و دو سطح سالینومایسین (۰ , ۶۶ppm) با ۳ تکرار و ۱۵ قطعه در هر تکرار داخل هر تیمار بود در سن ۲۸ روزگی همه جوجه‌ها با تعداد ۲۰۰۰۰۰ اووسیست ایمریا ماگزیما چالش شدند. از ۳۵ روزگی به مدت ۵ روز از هر تکرار نمونه مدفوع جهت شمارش اووسیست جمع‌آوری گردید برای اندازه‌گیری عملکرد در پایان هر هفته میزان خوراک مصرفی، وزن زنده و افزایش وزن مورد بررسی قرار گرفت.
تجزیه و تحلیل آماری : با استفاده از نرم‌افزار SAS صورت گرفت و مقایسه میانگینها نیز با تست دانکن انجام شد.
نتایج : نتایج نشان دادند که مصرف خوراک وزن زنده و افزایش وزن در جوجه‌های آلوده‌ای که سالینومایسین و بتایین دریافت کرده بودند، بهتر از جوجه‌هایی بود که بتایین با سالینومایسین را به تنهایی دریافت کرده بودند (P0/05).
نتیجه‌گیری : بتایین جیره غذایی موجب بهبود عملکرد (وزن بدن، افزایش خوراک مصرفی و ضریب تبدیل) در جوجه‌های آلوده به کوکسیدیوز می‌شود اما بر عملکرد جوجه‌های گوشتی سالم تاثیری ندارد. همچنین بتایین جیره بر روی میزان دفع اووسیست مدفوع بی تاثیر است . با توجه به خاصیت سینرژیستی بتایین و سالینومایسین، توصیه می‌شود در پیشگیری از بیماری کوکسیدیوز این دو ماده به صورت توام به میزان ۱۵/۰ درصد بتایین و ppm66 سالینومایسین در جیره غذایی طیور استفاده شود. اگر هدف کنترل بیماری کوکسیدیوز و جلوگیری از ادامه روند بیماری است توصیه می‌شود از داروهای یونوفور قویتر از سالینومایسین نظیر مادورامایسین استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.