اثر پارامتر محیطی دما روی ΔECN42 روغن زیتون ایرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر پارامتر محیطی دما روی ΔECN42 روغن زیتون ایرانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر پارامتر محیطی دما روی ΔECN42 روغن زیتون ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پارامتر محیطی دما روی ΔECN42 روغن زیتون ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر پارامتر محیطی دما روی ΔECN42 روغن زیتون ایرانی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۸
در این تحقیق DECN42 روغن زیتون شیراز مربوط به سال زراعی ۱۳۸۸ مورد بررسی قرار گرفت و با نتایج پیراوی (۲۰۰۹) مقایسه شد. نمونه برداری صورت گرفته شامل دو گروه روغن زیتون طبیعی و روغن زیتون تصفیه شده بود. آنالیز اسیدهای چرب با دستگاه GC انجام شد و با استفاده از نتایج اسیدهای چرب ۵ ECN42 تئوری توسط نرم افزار ارائه شده توسط شورای بین المللی روغن زیتون محاسبه گردید و ECN42 واقعی با دستگاه HPLC تعیین شد. نتایج نشان داد که مقدار اسید لینولئیک در اثر برخی شرایط محیطی، مانند دما، افزایش یافت و به دنبال آن میزان DECN42 هم زیاد شد. آنالیز آماری نشان داد که بین دو پارامتر DECN42 و اسید لینولئیک (C18:2) همبستگی مثبت در سطح ۰.۰۵ وجود دارد و آزمون آماری در مورد ECN42 تئوری و واقعی نشان داد که بین این دو پارامتر همبستگی مثبت در سطح ۰.۰۱ وجود دارد.
کلید واژه: ΔECN42، دما، اسیدهای چرب، روغن زیتون
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.