اثر باکتری های ازتوباکتر و آزوسپیریلوم و سطوح کود دامی بر ویژگی های کمی و کیفی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر باکتری های ازتوباکتر و آزوسپیریلوم و سطوح کود دامی بر ویژگی های کمی و کیفی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر باکتری های ازتوباکتر و آزوسپیریلوم و سطوح کود دامی بر ویژگی های کمی و کیفی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر باکتری های ازتوباکتر و آزوسپیریلوم و سطوح کود دامی بر ویژگی های کمی و کیفی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر باکتری های ازتوباکتر و آزوسپیریلوم و سطوح کود دامی بر ویژگی های کمی و کیفی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) :
سال انتشار : ۱۳۹۵
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بوم شناسی کشاورزی
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: درصد روغن، کودهای زیستی، کلروفیل برگ
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.