غلظت کشندگی (LC50 96 h) حشره کش دیازینون و اثرات آن روی پارامترهای خونی، بافت کبد و آبشش بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غلظت کشندگی (LC50 96 h) حشره کش دیازینون و اثرات آن روی پارامترهای خونی، بافت کبد و آبشش بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غلظت کشندگی (LC50 96 h) حشره کش دیازینون و اثرات آن روی پارامترهای خونی، بافت کبد و آبشش بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غلظت کشندگی (LC50 96 h) حشره کش دیازینون و اثرات آن روی پارامترهای خونی، بافت کبد و آبشش بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غلظت کشندگی (LC50 96 h) حشره کش دیازینون و اثرات آن روی پارامترهای خونی، بافت کبد و آبشش بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۶

اثر غلظت های مختلف سم دیازینون به منظور تعیین LC50 96h بر روی بچه ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرکز تکثیر و پرورش و بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید دکتر بهشتی رشت مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش تعداد ۱۸۰ قطعه بچه ماهی استرلیاد با وزن ۶.۴۸±۱.۲۸ گرم در شش تیمار و سه تکرار (پنج گروه آزمایشی و یک گروه شاهد) در مخازن فایبرگلاس به ابعاد (۷۵*۵۰*۱۵cm) رهاسازی شدند. آزمایش بصورت ساکن و به روشO.E.C.D (Organization of Economic Cooperation and Development) به مدت ۹۶ ساعت انجام گرفت. فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب از قبیل دما، اکسیژن،pH و سختی کل در طول دوره اندازه گیری و ثبت شد. بچه ماهیان در غلظت های ۳، ۳.۴۱، ۳.۸۷، ۴.۴ و ۵ میلی گرم در لیتر قرار گرفتند و نتایج حاصل از LC10، LC50، LC96 به روش آماریProbit Analysis به ترتیب ۲.۴۸، ۳.۵۸ و ۵.۱۷ میلی گرم در لیتر تعیین گردید. در بررسی هماتولوژی نیز شاخص های PCV،RBC و WBC در دو گروه آزمایشی و شاهد تفاوت معنی داری نشان دادند (P<0.05). در بافت آبشش بچه ماهیان، ادم رشته های اولیه، الحاق تیغه های ثانویه، بالونینگ و پهن شدن و الحاق تیغه های ثانویه، واکوئل دار شدن، پوسته پوسته شدن تیغه های ثانویه و جدا شدن سلول ها، نکروز، پرخونی عمومی مشاهده شد که شدت آن در غلظت های ۴.۴ و ۵ میلی گرم در لیتر نسبت به سایرین بیش تر مشاهده شد. در بافت کبد نیز واکوئل دار شدن سلول های ادم، از بین رفتن غشای سیتوپلاسمی، از بین رفتن ظاهر دانه دار سیتوپلاسم، پیکنوزه شدن هسته سلول ها، کاریورکسیس، کاریولیز، نکروز و تجزیه کامل غشای سلول های کبدی مشاهده گردید که عارضه در غلظت ۴.۴ و ۵ میلی گرم در لیتر نسبت به سایرین بیش تر بود.

کلید واژه: دیازینون، LC50، سمیت حاد، ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.