بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری های مزوفیل هوازی و سایکروتروف ها در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۹

آمین های بیوژن مولکول های کوچک آلی با ساختار آروماتیک و هیدروسیکلیک می باشند. این ترکیبات توسط آنزیم های دکربوکسیلاز باکتریایی از اسیدآمینه آزاد مواد غذایی شکل می گیرند. هدف مطالعه حاضر بررسی امکان استفاده از پوترسین و هیستامین به عنوان شاخص مناسب جهت ارزیابی تازگی ماهی قزل آلای رنگین کمان بود. برای این منظور غلظت های هیستامین و پوترسین ماهیان نگه داری شده در یخ برای دوره ۸ روزه و با فواصل زمانی ۳ روزه به وسیله دستگاه HPLC تعیین گردید. در این بررسی هیستامین در اولین و سومین روز نگهداری تشخیص داده نشد، اما پوترسین در روز ۳ به ۱.۳۰±۰.۰۳ میکروگرم در گرم رسید. غلضت اولیه هیستامین و پوترسین به ترتیب ۰.۷ و ۱.۳ میکروگرم در گرم بود و در انتهای دوره به ترتیب به ۱۳.۵ و ۱۸ میکروگرم در گرم رسید که به لحاظ آماری معنی دار (p<0.05) بود. طبق یافته های مطالعه، بین جمعیت باکتری های مزوفیل و هیستامین و نیز بین جمعت باکتریاهای سایکروتروف و مقدار پوترسین رابطه معنی داری (p<0.05) وجود داشت (p<0.05). بنابراین تغییرات سطوح پوترسین و هیستامین می تواند شاخص مناسبی برای ارزیابی تازگی ماهی قزل آلای رنگین کمان باشد.

کلید واژه: هیستامین، پوترسین، بار میکروبی، قزل آلای رنگین کمان، شیراز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.