واکاوی ویژگی های روانشناختی کارآفرینانه و عوامل پیش برنده و بازدارنده کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی (مورد مطالعه: واحدهای منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واکاوی ویژگی های روانشناختی کارآفرینانه و عوامل پیش برنده و بازدارنده کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی (مورد مطالعه: واحدهای منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واکاوی ویژگی های روانشناختی کارآفرینانه و عوامل پیش برنده و بازدارنده کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی (مورد مطالعه: واحدهای منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکاوی ویژگی های روانشناختی کارآفرینانه و عوامل پیش برنده و بازدارنده کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی (مورد مطالعه: واحدهای منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واکاوی ویژگی های روانشناختی کارآفرینانه و عوامل پیش برنده و بازدارنده کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی (مورد مطالعه: واحدهای منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی

تعداد صفحات :۲۱

پژوهش حاضر به صورت توصیفی و پیمایشی و با هدف بررسی ویژگی های روانشناختی کارآفرینانه دانشجویان و عوامل پیش برنده و بازدارنده کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی انجام شد. جامعه آماری تحقیق را دانشجویان کشاورزی واحدهای منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل دادند که تعداد ۳۴۱ نفر از آنان با استفاده از جدول بارتلت و به روش نمونه گیری طبقه ای چندمرحله ای تصادفی با انتساب متناسب به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شدند. ابزار پژوهش پرسشنامه ای بود که روایی صوری و محتوایی آن مطابق نظر جمعی از صاحب نظران و اساتید مجرب و پایایی آن نیز از طریق آزمون آلفای کرونباخ تایید گردید. نتایج نشان داد که بیش از ۵۳ درصد دانشجویان از نظر ویژگی های روانشناختی کارآفرینی در سطح پایینی هستند. به علاوه، از دیدگاه دانشجویان ارایه آموزش های مرتبط با کارآفرینی و پاداش مادی به ایده های نو مهم ترین مولفه توسعه کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی بود. همچنین مشکلات دستیابی به منابع مالی برای سرمایه گذاری و ناآشنایی دانشجویان با فعالیت های کشاورزی و محیط های روستایی به عنوان مهم ترین موانع کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی تعیین شدند.

کلید واژه: کارآفرینی، ویژگی های روانشناختی، عوامل پیش برنده و بازدارنده، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.