اثرات استفاده از آب پنیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های بومی با تنش سرمایی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات استفاده از آب پنیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های بومی با تنش سرمایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات استفاده از آب پنیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های بومی با تنش سرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات استفاده از آب پنیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های بومی با تنش سرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات استفاده از آب پنیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های بومی با تنش سرمایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)

تعداد صفحات :۸

با سرد شدن هوا در فصل زمستان و با وجود محدودیت های دمایی، تولید تخم مرغ در مناطق روستایی و سایر مرغداری هایی که در تامین دمای مطلوب با مشکل مواجه هستند؛ از نظر کیفی و کمی کاهش می یابد. آب پنیر ارزش غذایی و پربیوتیکی دارد مهم ترین اولویت این تحقیق، تعیین میزان اثربخشی آب پنیر بر افزایش تخمگذاری مرغ های بومی در فصل زمستان و تنش های سرمایی می باشد. در این تحقیق از ۹۰ قطعه مرغ بومی تخمگذار در سن ۳۸ هفتگی طی مدت ۳۰ روز استفاده شد. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تیمار و ۳ تکرار (۹ قفس ۱۰ تایی) انجام شد. تیمارهای آزمایشی به ترتیب عبارت بودند از: ۱- گروه اول (شاهد) که در کل دوره آزمایش جیره پایه (بر اساس ذرت و کنجاله سویا) دریافت کردند و در دمای ۸-۱۲ درجه سانتیگراد نگهداری شدند؛ ۲- گروه دوم در کل دوره آزمایش جیره پایه دریافت کردند و در دمای۱۶-۲۰ درجه سانتیگراد نگهداری شدند؛ ۳- گروه سوم در کل دوره آزمایش جیره پایه به همراه محلول آب پنیر %۵ دریافت کردند و در دمایی مشابه گروه شاهد نگهداری شدند. در ادامه بعد از گذشت ۱۰ روز از اجرای تیمار های مربوطه، تعداد تخم مرغ ها و بعضی از شاخص های کیفی آن در هر گروه اندازه گیری و آنالیز گردید. نتایج تحقیق حاکی از آن است که میزان تخم گذاری در گروه های دوم و سوم به ترتیب %۶۰ و %۵۰ افزایش یافت. تخم مرغ های گروه ۳ در مقایسه با گروه ۲ از نظر کیفیت بطور کلی بهتر بوده و رابطه معنی داری را ایجاد کرده بود (P<0.05). پس می توان با اضافه کردن آب پنیر به جیره غذایی مرغان تخم گذار، مقداری از خسارت های ناشی از تنش سرمایی در کاهش تولید تخم مرغ را جبران نمود.

کلید واژه: آب پنیر، تخم مرغ، پروبیوتیکی، تنش سرمایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.