مقاله شناسایی و پیشگیری از آلودگی آب سیب به گونه باکتریایی آلی سیکلوباسیلوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و پیشگیری از آلودگی آب سیب به گونه باکتریایی آلی سیکلوباسیلوس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و پیشگیری از آلودگی آب سیب به گونه باکتریایی آلی سیکلوباسیلوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و پیشگیری از آلودگی آب سیب به گونه باکتریایی آلی سیکلوباسیلوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و پیشگیری از آلودگی آب سیب به گونه باکتریایی آلی سیکلوباسیلوس :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

امروزه فساد صاف آبمیوه توسط آلی سیکلوباسیلوس یکی از مهمترین دغدغه های تولید کنندگان می باشد که عمدتا مربوط به ماده Guaiacol می باشد بدین منظور آب سیب پاستوریزه شده بازسازی شده با دو نوع کنسانتره سیب تولید شد که یکی سیب آن درشرایط معمول و دیگری با استفاده از ضدعفونی کننده دی اکسید کلر به میزان ۱۲۰mg/l بمدت ۱ دقیقه ضدعفونی شد پس از طی مراحل قرنطینه نمونه ها برروی محیط کشت k آگار به روش پوریلیت کشت داده شد رشد کلنی های سفید رنگ ریز میله ای شکل و اسپورزا نشانه آلودگی اب سیب به آلی سیکلوباسیلوس بود داده ها با نرم افزار آماری Sas و با آزمون LSD تجزیه و تحلیل شدند درسطح اطمینان ۹۹ درصد P=1% تفاوت معنی داری بین دو نمونه وجود داشت بنابراین آلی سیکلوباسیلوس از طریق خاک منتقل شده شستشوی میوه یک نقطه کنترل بحرانی بوده که سبب حذف آن می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.