بررسی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب گیاه دارویی انچوچک (.Pyrus glabra Boiss)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب گیاه دارویی انچوچک (.Pyrus glabra Boiss) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب گیاه دارویی انچوچک (.Pyrus glabra Boiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب گیاه دارویی انچوچک (.Pyrus glabra Boiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب گیاه دارویی انچوچک (.Pyrus glabra Boiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۶

مقدمه: انچوچک (گلابی وحشی) با نام علمی (Pyrus glabra Boiss.) گیاهی چند ساله از تیره گل سرخ (Rosaceae)می باشد. این گیاه بومی ایران بوده و بذرهای آن به علت وجود روغن و مواد اسانسی دارای خصوصیات دارویی و تغذیه ای فراوانی می باشد.هدف: این آزمایش به منظور تعیین میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب بذور گیاه دارویی انچوچک انجام گرفت. تاکنون گزارشی در مورد ترکیب های بذر این گیاه ارائه نشده و این مطالعه اولین گزارش می باشد.روش بررسی: برای تعیین درصد روغن بذور از روش سوکسله و برای ترکیب اسیدهای چرب از دستگاه گاز کروماتوگرافی استفاده شد.نتایج: میزان روغن به دست آمده از بذور گیاه دارویی انچوجک ۳۳ درصد گزارش شد. بر اساس نتایج حاصل از تجزیه اسیدهای چرب توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی (GC) ده اسید چرب عمده در بذر گیاه انچوچک شناسایی شد. اولئیک اسید (C18:1) با ۴۸.۷۰ درصد و لینولئیک اسید با ۳۹.۶۲ درصد عمده ترین اسیدهای چرب شناخته شده روغن بودند. سایر اسیدهای چرب شناسایی شده شامل پالمتیک اسید، پالمیتولئیک اسید، استئاریک اسید، هپتا دکانوئیک اسید، مارگاریک اسید، آراشیدیک اسید، آراشیدونیک اسید و لینولنیک اسید بودند.نتیجه گیری: به طور کلی می توان از بذور انچوچک به دلیل داشتن میزان مناسب روغن، اسیدهای چرب غیر اشباع و خواص آنتی اکسیدانی بالا در صنایع دارویی و بهداشتی کشور بهره گرفت.

کلید واژه: انچوچک، بذر، روغن، اسیدهای چرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.