مقاله مصرف مواد در دانشجویان دانشگاه های دولتی در سال تحصیلی ۸۶-۱۳۸۵


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مصرف مواد در دانشجویان دانشگاه های دولتی در سال تحصیلی ۸۶-۱۳۸۵ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مصرف مواد در دانشجویان دانشگاه های دولتی در سال تحصیلی ۸۶-۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مصرف مواد در دانشجویان دانشگاه های دولتی در سال تحصیلی ۸۶-۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مصرف مواد در دانشجویان دانشگاه های دولتی در سال تحصیلی ۸۶-۱۳۸۵ :

مقاله مصرف مواد در دانشجویان دانشگاه های دولتی در سال تحصیلی ۸۶-۱۳۸۵ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در رفاه اجتماعی از صفحه ۶۵ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: مصرف مواد در دانشجویان دانشگاه های دولتی در سال تحصیلی ۸۶-۱۳۸۵
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الکل
مقاله دانشجو
مقاله شیوع شناسی
مقاله مصرف مواد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
طرح مساله: در کلیه جوامع، سوء مصرف مواد در جمعیت جوان و قشر تحصیلکرده از اهمیت ویژه ای برخوردار است. پژوهش حاضر به منظور بررسی میزان مصرف مواد در بین دانشجویان دانشگاه های دولتی انجام پذیرفت.
روش: این مطالعه یک پیمایش مقطعی است. نمونه مورد مطالعه شامل ۸۳۷۳ نفر (۵۰/۵۹ درصد مونث) دانشجویی است که به صورت تصادفی خوشه ای و بر مبنای توزیع جنسیت، دانشکده و وضعیت اسکان انتخاب شدند. از پرسشنامه شیوع شناسی مصرف مواد برای جمع آوری اطلاعات موردنیاز استفاده گردید.
یافته ها نسبت دانشجویانی که حداقل یک بار در طول عمر قلیان، سیگار، مشروبات الکلی و تریاک مصرف کرده اند، به ترتیب ۳۰، ۲۰، ۱۳ و ۸۰/۱ درصد و نسبت مصرف در ۱۲ ماه گذشته، به ترتیب ۷۰/۲۰، ۹۰/۱۳، ۱۰ و ۵۰/۱ درصد است. سن شروع مصرف تقریبا همه مواد ۱۳ تا ۱۸ سالگی است. مصرف اکثر این مواد در منزل دوستان، در خوابگاه با دوستان، در جشن ها و میهمانی های خانوادگی و در سفر و گردش های تفریحی با دوستان بوده است.
نتایج: با توجه به دسترسی قابل ملاحظه مواد سنتی و مشروبات الکلی، میزان شیوع مصرف این مواد در بین دانشجویان پایین است. سن نوجوانی پرخطرترین برهه و دوستان عاملی مهمتر از خانواده برای شروع مصرف مواد هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.