مقاله شناسایی و جداسازی باکتری های موجود در ضایعات خارجی ماهی پرورشی شیپ (Acipenser nudiventris) در مجتمع تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید دکتر بهشتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و جداسازی باکتری های موجود در ضایعات خارجی ماهی پرورشی شیپ (Acipenser nudiventris) در مجتمع تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید دکتر بهشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و جداسازی باکتری های موجود در ضایعات خارجی ماهی پرورشی شیپ (Acipenser nudiventris) در مجتمع تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید دکتر بهشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و جداسازی باکتری های موجود در ضایعات خارجی ماهی پرورشی شیپ (Acipenser nudiventris) در مجتمع تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید دکتر بهشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و جداسازی باکتری های موجود در ضایعات خارجی ماهی پرورشی شیپ (Acipenser nudiventris) در مجتمع تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید دکتر بهشتی :

مقاله شناسایی و جداسازی باکتری های موجود در ضایعات خارجی ماهی پرورشی شیپ (Acipenser nudiventris) در مجتمع تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید دکتر بهشتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۸۹ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: شناسایی و جداسازی باکتری های موجود در ضایعات خارجی ماهی پرورشی شیپ (Acipenser nudiventris) در مجتمع تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید دکتر بهشتی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باکتری
مقاله شیپ
مقاله ضایعات خارجی
مقاله گیلان
مقاله Acipenser nudiventris

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق تعداد ۶۹۲ عدد ماهی شیپ پرورشی (با دامنه وزنی ۵۷۰-۱۹ گرم) از نظر ضایعات سطح خارجی بدن و وجود عوامل باکتریایی در آنها مورد بررسی قرار گرفتند. این تحقیق از خرداد تا مهرماه ۱۳۸۶ در انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان و کارگاه تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری دکتر بهشتی که در مجاور حوزه سد سنگر رشت قرار دارند، انجام پذیرفت. تعداد ۲۳ عدد ماهی شیپ دارای ضایعات مشخص بر روی نقاط مختلف سطح بدن شناسایی و مورد نمونه برداری قرار گرفتند. در نتیجه این بررسی بیشترین میزان ضایعات در ناحیه صفحات استخوانی (Scute) با درصد فراوانی ۷۸۳ درصد و پس از آن به ترتیب، پوست (۳۹۱ درصد) و باله (۸۷ درصد) مشاهده شد. در بررسی باکتریایی نیز گونه های Aeromonas cavia و Acinetobacter lowffii هریک با درصد فراوانی ۲۳۵ درصد بیشترین (نسبت به باکتری های جدا شده از کل) و گونه Pseudomonas flurescens و گونه ای از جنسEnterobacter هریک با ۲۹ درصد کمترین فراوانی را در ضایعات دارا بودند. همچنین گونه های Pseudomonas putida با ۱۴۷ درصد،Aeromonas sobria با ۱۱۸ درصد،Acinetobacter calcoaceticus با ۸۹ درصد،Klebsiella oxytoca و Aeromonas (sp) هریک با ۵۹ درصد به ترتیب در رده های بعدی فراوانی قرار داشتند. در پوست بیشترین درصد فراوانی از گونه A.cavia با ۲۵۱ درصد (نسبت به دیگر باکتری های جدا شده از همین اندام) و در صفحات استخوانی نیز بیشترین درصد فراوانی از همین گونه با فراوانی ۲۶۴ درصد دیده شد، در باله ها بیشترین میزان متعلق به گونه A.lowffii با فراوانی ۷۵ درصد بود. همان گونه که مشاهده می گردد تمامی باکتریایی جدا شده در این تحقیق از نوع گرم منفی می باشند. با توجه به ارتباطی که بین گونه های باکتریایی جدا شده در این بررسی و گونه های شناخته شده در محیط آب وجود دارد، مدیریت بهداشتی از لحاظ تامین کیفیت مناسب آب و جلوگیری از افزایش بار آلی موجود در آن و جلوگیری از دستکاری بیش از حد و ایجاد آسیب های احتمالی که زمینه را برای هجوم عوامل باکتریایی فراهم می نماید، ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.