مقاله بهره گیری از تپ های  ليزر NH3 در فرايند گسست چند فوتونی مولکول هاي CCl4 همراه با گزینندگی ايزوتوپ ۱۳C


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهره گیری از تپ های  ليزر NH3 در فرايند گسست چند فوتونی مولکول هاي CCl4 همراه با گزینندگی ايزوتوپ ۱۳C دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهره گیری از تپ های  ليزر NH3 در فرايند گسست چند فوتونی مولکول هاي CCl4 همراه با گزینندگی ايزوتوپ ۱۳C  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهره گیری از تپ های  ليزر NH3 در فرايند گسست چند فوتونی مولکول هاي CCl4 همراه با گزینندگی ايزوتوپ ۱۳C،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهره گیری از تپ های  ليزر NH3 در فرايند گسست چند فوتونی مولکول هاي CCl4 همراه با گزینندگی ايزوتوپ ۱۳C :

مقاله بهره گیری از تپ های ليزر NH۳ در فرايند گسست چند فوتونی مولکول هاي CCl۴ همراه با گزینندگی ايزوتوپ ۱۳C که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه ۳۸ تا ۴۵ منتشر شده است.
نام: بهره گیری از تپ های ليزر NH۳ در فرايند گسست چند فوتونی مولکول هاي CCl۴ همراه با گزینندگی ايزوتوپ ۱۳C
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جداسازی ايزوتوپ ۱۳C
مقاله جداسازی ایزوتوپی لیزری
مقاله لیزر آمونیاک با دمش نوری
مقاله طیف نمایی لیزری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش، برای نخستین بار در ایران جداسازی لیزری مولکولی ایزوتوپ ۱۳C به انجام رسیده است. برای این کار، یک لیزر NH۳ با دمش لیزر TEA CO۲ طراحی و راه اندازی شد که دارای یک خروجی تپی با انرژی ۳۵۰ تا ۴۰۰mJ و پهنای زمانی ۱۰۰ns در طول موج ۱۲۸۱۲m بوده است. تپ های این لیزر در یک اتاقک پرتودهی محتوی بخار CCl۴ در فشارهای ۰۱ تا ۱mbar کانونی شدند و رخداد فرایند تفکیک چند فوتونی با گزینندگی بیشینه برابر S=4 برای گونه مولکولی ۱۲CCl۴ به انجام رسید. ضریب جداسازی بیشینه به دست آمده در این رشته از آزمایش ها برابر =۷ بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.