مقایسه تاثیر مصرف نان جو دوسر واقعی با نان جو رایج عرضه شده در تهران، بر سطح سرم گلوکز و چربی در سرم مبتلایان به دیس لیپیدمی و دیابت نوع ۲


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر مصرف نان جو دوسر واقعی با نان جو رایج عرضه شده در تهران، بر سطح سرم گلوکز و چربی در سرم مبتلایان به دیس لیپیدمی و دیابت نوع ۲ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر مصرف نان جو دوسر واقعی با نان جو رایج عرضه شده در تهران، بر سطح سرم گلوکز و چربی در سرم مبتلایان به دیس لیپیدمی و دیابت نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر مصرف نان جو دوسر واقعی با نان جو رایج عرضه شده در تهران، بر سطح سرم گلوکز و چربی در سرم مبتلایان به دیس لیپیدمی و دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر مصرف نان جو دوسر واقعی با نان جو رایج عرضه شده در تهران، بر سطح سرم گلوکز و چربی در سرم مبتلایان به دیس لیپیدمی و دیابت نوع ۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: به منظور مقایسه تاثیر نان جو دوسر واقعی (Oat) با نان جو رژیمی (بارلی) بر پروفایل چربی و قند مبتلایان به دیس لیپیدمی و دیابت نوع ۲، این پژوهش روی مراجعین به انجمن دیابت ایران انجام گرفت. مواد و روش ها: پژوهش به صورت مطالعه ای دوسو کور روی ۳۶ فرد مبتلا به دیابت نوع ۲، بر اساس قند خون ناشتای بیشتر از ۱۲۶ میلی گرم در صد میلی لیتر و یکی از شاخص های لیپیدی خارج از حد طبیعی انجام شد. بیماران به طور تصادفی در یکی از گروه های نان A و B قرار گرفتند. به تمام بیماران، روزانه ۲۵۰ گرم نان جو دوسر یا نان جو عرضه شده در بازار به مدت ۳ هفته داده شد. در ابتدا، پس از ۱۰ روز و انتهای دوره پژوهش، ۵ سی سی خون ناشتای وریدی از آزمودنی ها گرفته شد. پس از یک دوره پاکسازی سه هفته ای، آزمودنی های هر گروه به گروه مقابل منتقل گردید و اقدامات مرحله قبل در مورد آنها تکرار شد. یافته ها: یافته های این پژوهش نشان داد در هر دو گروه، تمام شاخص های متابولیکی و تن سنجی به جز WHR بهبود پیدا کرد. میزان تغییرات قند خون ناشتا در گروه دریافت کننده نان جو دوسر و نان جو رژیمی به ترتیب ۳۲±۲.۷- و ۶.۲±۹.۲- میلی گرم در صد میلی لیتر و میزان کلسترول HDL- در گروه بارلی (رژیمی) و نان جو دوسر به ترتیب ۱.۳۴±۰.۲ و ۹.۲±۱.۸ میلی گرم بود. نتیجه گیری: پژوهش کنونی نشان داد که نان های تهیه شده از جو دوسر و جو (بارلی) در بهبود شاخص های تن سنجی و متابولیکی موثر هستند و اثرات سودمند نان تهیه شده با جو دوسر در کاهش قند خون و کلسترول HDL- به مراتب بیشتر است.

کلید واژه: دیابت نوع ۲، دیس لیپیدمی، نان جو دوسر، نان جو رژیمی، پروفایل لیپیدی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.