مقاله تاثیر فشار در نقطه سانینجیائو بر شدت درد و مدت زایمان در زنان نخست زای


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فشار در نقطه سانینجیائو بر شدت درد و مدت زایمان در زنان نخست زای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فشار در نقطه سانینجیائو بر شدت درد و مدت زایمان در زنان نخست زای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فشار در نقطه سانینجیائو بر شدت درد و مدت زایمان در زنان نخست زای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فشار در نقطه سانینجیائو بر شدت درد و مدت زایمان در زنان نخست زای :

مقاله تاثیر فشار در نقطه سانینجیائو بر شدت درد و مدت زایمان در زنان نخست زای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۸ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر فشار در نقطه سانینجیائو بر شدت درد و مدت زایمان در زنان نخست زای
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زنان نخست زا
مقاله شدت درد
مقاله طب فشاری
مقاله نقطه سانینجیائو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: استفاده از عوامل بی هوشی و بی حسی جهت تسکین درد زایمان اغلب باعث عوارضی در مادر و نوزاد می گردد. شیوه های غیر دارویی مانند طب فشاری در کاهش درد زایمان موثر می باشد. هدف این مطالعه بررسی تاثیر فشار در نقطه سانینجیائو بر شدت درد و مدت زایمان در زنان نخست زا بود.
روش بررسی: در این مطالعه کارآزمایی بالینی تعداد ۶۰ خانم حامله نخست زا انتخاب و به صورت تصادفی به دو گروه فشار و تماس در نقطه سانینجیائو تقسیم شدند. برای انجام مداخله با شروع هر انقباض، کمک پژوهشگردر گروه مورد با انگشتان شست خود روی نقطه سانینجیائو در هر دو پای مددجو (چهار انگشت بالای برجستگی قوزک داخلی پا) فشار وارد می نمود و در گروه شاهد انگشتان با نقطه سانینجیائو تماس داشتند. شدت درد پایه با استفاده از مقیاس سنجش درد (VAS) در دیلاتاسیون های ۴، ۶، ۸ و ۱۰ سانتی متر سرویکس در هر دو گروه اندازه گیری شد. اطلاعات پس از جمع آوری به کمک پرسشنامه و با استفاده از آزمون های آماری توصیفی و استنباطی (کای اسکوئر و تی تست) تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: میانگین شدت درد بعد از مداخله در گروه مورد در دیلاتاسیون های ۴، ۶ و ۸ سانتی متر به طور معنی دار کمتر از گروه کنترل بود (P<0.001). طول مدت فاز فعال زایمان در گروه مورد ۷۷۶±۱۷۴ و در گروه کنترل ۷۸۶±۲۷۸ دقیقه بود (P<0.001). اما طول مدت مرحله دوم زایمان در دو گروه تفاوت معنی داری نداشت.
نتیجه گیری: طب فشاری به عنوان یک تکنیک ایمن و با سهولت انجام توسط هر شخصی، می تواند در کنترل درد زایمان کاربرد داشته باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.