مقاله تاثیر تنش شوری کوتاه و بلندمدت برمیزان فتوسنتز و کربوهیدرات برگ گیاه چغندرقند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر تنش شوری کوتاه و بلندمدت برمیزان فتوسنتز و کربوهیدرات برگ گیاه چغندرقند دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تنش شوری کوتاه و بلندمدت برمیزان فتوسنتز و کربوهیدرات برگ گیاه چغندرقند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تنش شوری کوتاه و بلندمدت برمیزان فتوسنتز و کربوهیدرات برگ گیاه چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر تنش شوری کوتاه و بلندمدت برمیزان فتوسنتز و کربوهیدرات برگ گیاه چغندرقند :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
این تحقیق به منظور مطالعه اثر تنش شوری کوتاه و بلند مدت بر میزان فتوسنتز و کربوهیدرات برگ گیاه چغندرقند (واریته منوژرم مادیسون) در قالب طرح کاملاً تصادفی با شش تکرار انجام شد. آزمایش در اتاقک رشد در شرایط کنترل شده (دمای روزانه ۱ ± ۲۶ و شبانه ۱ ± ۱۵ درجه سانتی گراد و شدت نور ۳۵۰ میکرومول فوتون بر متر مربع در ثانیه) اجرا گردید. بذور گیاه چغندرقند در تشت های پلاستیکی پر شده از ماسه کاشته شده و گیاهچه ها پس از سبز شدن به گلدان های حاوی ماسه منتقل شدند. گیاهان پس از استقرار (در مرحله دو برگی) برای مدت یک هفته (کوتاه مدت) و ۶۰ روز (بلند مدت) تحت چهار سطح شوری صفر (شاهد)، ۱۰۰ و ۲۰۰ و ۳۰۰ میلی مولار مخلوط نمک های کلرو سدیم و کلرو کلسیم به نسبت مولی ۵ به ۱ قرار گرفتند (نمک ها به محلول غذایی هوگلند اضافه شدند). افزایش شوری میزان فتوسنتز و هدایت روزنه ای برگها را به طور معنی داری کاهش داد. همچنین تنش شوری میزان دی اکسید کربن تثبیت شده و میزان کربن صادر شده از برگ را بشدت کاهش داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.