ارزیابی زیستی کیفیت پروتیین «سویا» و «مخلوط آرد گندم و سویا» با روشهای نسبت خالص پروتیین (NPR)، نسبت خالص نسبی پروتیین (RNPR) و نسبت کارآیی پروتیین (PER)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی زیستی کیفیت پروتیین «سویا» و «مخلوط آرد گندم و سویا» با روشهای نسبت خالص پروتیین (NPR)، نسبت خالص نسبی پروتیین (RNPR) و نسبت کارآیی پروتیین (PER) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی زیستی کیفیت پروتیین «سویا» و «مخلوط آرد گندم و سویا» با روشهای نسبت خالص پروتیین (NPR)، نسبت خالص نسبی پروتیین (RNPR) و نسبت کارآیی پروتیین (PER) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی زیستی کیفیت پروتیین «سویا» و «مخلوط آرد گندم و سویا» با روشهای نسبت خالص پروتیین (NPR)، نسبت خالص نسبی پروتیین (RNPR) و نسبت کارآیی پروتیین (PER)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی زیستی کیفیت پروتیین «سویا» و «مخلوط آرد گندم و سویا» با روشهای نسبت خالص پروتیین (NPR)، نسبت خالص نسبی پروتیین (RNPR) و نسبت کارآیی پروتیین (PER) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض
تعداد صفحات :۹
سابقه و هدف: ارزیابی کیفیت پروتئین مواد غذایی به دلایل بیولوژیک و اقتصادی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به همین علت روشهای بیولوژیک، میکروبیولوژیک، شیمیایی و تلفیقی برای تعیین کیفیت پروتئین ها معرفی و بکار گرفته شده است. در بین روش های موجود، نسبت خالص پروتئین (NPR)، نسبت خالص نسبی پروتئین (RNPR) و نسبت کارآیی پروتئین (PER) بعنوان روشهای مناسب برای تعیین کیفیت پروتئینها پیشنهاد شده است. این مطالعه با هدف ارزیابی کیفیت پروتئینی با روشهای فوق روی دو نمونه محصول سویا در سال ۱۳۸۲ انجام گرفت.
مواد وروشها: تحقیق با طراحی تجربی روی تعداد ۳۲ موش صحرایی نر در سن ۲۱ روز، از نژاد ویستار(wistar) درگروههای هشت پایی تحت چهار رژیم غذایی: مورد (سویا – مخلوط آرد گندم و سویا)، مبنا (کازئین و متیونین، هریک حاوی ۱۰ درصد پروتئین و پایه (بدون پروتئین) انجام شد. طول دوره مطالعه برای NPR، ۱۴ روز بود. بمنظور محاسبه NPR، مقدار پروتئین دریافتی و افزایش وزن حیوانات تعیین گردید. طول مدت مطالعه برای تعیین PER، ۲۸ روز بود و مقدار پروتئین دریافتی و تغییر وزن حیوانات تعیین گردید. میزان NPR، RNPR و PER گروه “کازئین و متیونین” با “سویا” و “مخلوط آرد گندم و سویا” از طریق آماره t test مورد قضاوت آماری قرار گرفت.
یافته ها: شاخص NPR برای “پروتئین کازئین و متیونین” ۴.۳۷±۰.۴۸، و برای “سویا” (P<0.01) 3.65±۰.۳۵ و شاخص RNPR برابر ۸۳ بود. شاخص NPR برای “مخلوط آرد گندم و سویا”(P<0.001) 2.7±۰.۳ و شاخص RNPR برابر ۶۲.۷ بود. شاخص PER برای “پروتئین کازئین و متیونین”۳.۰۴±۰.۲۴، “سویا” (P<0.001) 2.28±۰.۳۵ و شاخص PER “سویا” نسبت به “کازئین و متیونین” ۷۵ درصد بود. شاخص PER برای “مخلوط آرد گندم و سویا” (P<0.001) 1.1±۰.۱ بود.
نتیجه گیری: کیفیت پروتئین محصول “سویا” در مقایسه با “کازئین و متیونین” پایین است.
کلید واژه: کیفیت پروتئینی، PER, RNPR, NPR، سویا
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.