مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و پروکسیداسیون لیپیدی بزاق در بیماران مبتلا به آفت راجعه دهانی با افراد سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و پروکسیداسیون لیپیدی بزاق در بیماران مبتلا به آفت راجعه دهانی با افراد سالم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و پروکسیداسیون لیپیدی بزاق در بیماران مبتلا به آفت راجعه دهانی با افراد سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و پروکسیداسیون لیپیدی بزاق در بیماران مبتلا به آفت راجعه دهانی با افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و پروکسیداسیون لیپیدی بزاق در بیماران مبتلا به آفت راجعه دهانی با افراد سالم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: آفت راجعه دهانی یکی از شایعترین بیماری های مخاط دهان با پاتوژنز ناشناخته می باشد. رادیکال های آزاد ممکن است نقش مهمی در پاتوژنز آفت راجعه دهانی ایفا کنند. هدف از این مطالعه بررسی استرس اکسیداتیو و سیستم آنتی اکسیدانی در نمونه بزاق بیماران با آفت راجعه دهانی در مقایسه با افراد سالم می باشد.مواد و روشها: در این مطالعه مورد – شاهدی ۲۰ بیمار مبتلا به آفت راجعه دهانی (گروه مورد) و ۲۰ فرد سالم (گروه کنترل) که از لحاظ سن و جنس همسان شده بودند، انتخاب گردیدند. بزاق غیرتحریکی بیماران مبتلا به آفت، در مرحله زخمی و افراد سالم جمع آوری شد. ظرفیت تام آنتی اکسیدانی و MDA (Malondialdehyde) بزاق افراد دو گروه به ترتیب توسط روش (Ferric reducing antioxidant power) FRAP و TBARS (Thiobarbituric Acid Reactive Substance)مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت.یافته ها: میانگین و انحراف معیار MDA بزاق درگروه مورد ۰.۵۲۶±۰.۰۹۲ mM و در افراد گروه کنترل ۰.۲۳۲±۰.۰۶۱ mM بود (p<0.0001). میانگین و انحراف معیار ظرفیت تام آنتی اکسیدانی بزاق در گروه مورد ۵۴۲.۶۰±۱۱۳.۵۰۹ mM و در گروه کنترل ۶۱۹.۳۰±۱۳۱.۳۰۳ mM بود و میان دو گروه، اختلاف معنی داری دیده نشد. در افراد گروه مورد و کنترل با افزایش میزان MDA، میزان ظرفیت آنتی اکسیدانی تام کاهش یافت (p= 0.022، r= -0.36).نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که در بیماران با آفت دهانی، میزان اکسیدان افزایش می یابد و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام تغییر نمی کند.

کلید واژه: آفت راجعه دهانی، آنتی اکسیدان، پروکسیداسیون لیپیدی، بزاق

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.