بررسی مقایسه ای اثر خمیر دندان های ایرانی نسیم و پونه با یک خمیر دندان استاندارد خارجی (Crest Regular) بر کنترل پلاک و ژنژیویت


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای اثر خمیر دندان های ایرانی نسیم و پونه با یک خمیر دندان استاندارد خارجی (Crest Regular) بر کنترل پلاک و ژنژیویت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای اثر خمیر دندان های ایرانی نسیم و پونه با یک خمیر دندان استاندارد خارجی (Crest Regular) بر کنترل پلاک و ژنژیویت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای اثر خمیر دندان های ایرانی نسیم و پونه با یک خمیر دندان استاندارد خارجی (Crest Regular) بر کنترل پلاک و ژنژیویت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای اثر خمیر دندان های ایرانی نسیم و پونه با یک خمیر دندان استاندارد خارجی (Crest Regular) بر کنترل پلاک و ژنژیویت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: ژنژیویت شایعترین شکل بیماری لثه است و کنترل عوامل موثر بر آن از جمله پلاک میکروبی می تواند به بهبود بیماران بینجامد. استفاده از خمیردندانهای مختلف از جمله عوامل موثر جهت کنترل این بیماری است. این مطالعه با هدف مقایسه تاثیر دو خمیردندان ایرانی نسیم و پونه با خمیردندان کرست رگولار که از طرف FDA پذیرفته شده است بر کنترل پلاک و ژنژیویت انجام شد. مواد و روشها: این مطالعه به شکل یک کارآزمایی بالینی شاهد دار دوسویه کور و بر روی ۶۰ نفر از دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی انجام شده است. سه خمیر دندان نسیم و پونه (ساخت کارخانه گلتاش) و کرست رگولار (مورد تایید FDA) در تیوپهای یک شکل تهیه شده، در ۳ گروه مساوی ۲۰ نفره تقسیم شدند. همچنین از مسواک Oral B 35 نیز استفاده شد. شاخص لثه ای (GI)، شاخص پلاک (PI)، شاخص خونریزی (BI) و عمق پاکت (PD) پیش از شروع مطالعه، ۷۲ ساعت پس از آن و در روز ۳۰ مطالعه مورد ارزیابی قرار گرفتند. سپس داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. یافته ها: هم شاخص خونریزی لثه و هم شاخص پلاک در هر سه گروه در ۲ بار اندازه گیری پس از شروع مصرف نسبت به مقادیر ثبت شده پیش از شروع مطالعه کاهش یافته بودند (در کلیه موارد P<0.001) و توزیع آنها در هر مقطع زمانی بین سه گروه یکسان بود (P=ns). در مورد شاخص لثه ای یافته های مشابهی حاصل شد ولی شاخص ها در روز ۳۰ در گروه مصرف کننده خمیر دندان نسیم اندکی بالاتر از گروه مصرف کننده خمیردندان پونه بودند (P<0.05). عمق پاکت نیز در مورد تمام گروه ها به مرور زمان کاهش یافته بود. (در تمام موارد P<0.001).نتیجه گیری: در این مطالعه اختلافی بین تاثیر سه خمیردندان بررسی شده بر کاهش شاخص لثه ای، شاخص پلاک، شاخص خونریزی و عمق پاکت دیده نشد.

کلید واژه: شاخص لثه ای، شاخص پلاک، شاخص خونریزی، عمق پاکت، ژنژیویت، خمیردندان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.