تحلیل روابط ویژگی های مورفومتری مخروط افکنه ها با حوضه های آبریز مطالعه موردی: حوضه ها و مخروطه افکنه های دامنه شمالی میشوداغ (آذربایجان، شمالغرب ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل روابط ویژگی های مورفومتری مخروط افکنه ها با حوضه های آبریز مطالعه موردی: حوضه ها و مخروطه افکنه های دامنه شمالی میشوداغ (آذربایجان، شمالغرب ایران) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل روابط ویژگی های مورفومتری مخروط افکنه ها با حوضه های آبریز مطالعه موردی: حوضه ها و مخروطه افکنه های دامنه شمالی میشوداغ (آذربایجان، شمالغرب ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل روابط ویژگی های مورفومتری مخروط افکنه ها با حوضه های آبریز مطالعه موردی: حوضه ها و مخروطه افکنه های دامنه شمالی میشوداغ (آذربایجان، شمالغرب ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل روابط ویژگی های مورفومتری مخروط افکنه ها با حوضه های آبریز مطالعه موردی: حوضه ها و مخروطه افکنه های دامنه شمالی میشوداغ (آذربایجان، شمالغرب ایران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جغرافیایی

تعداد صفحات :۱۴

رشته کوه میشوداغ در جبهه شمالی دریاچه ارومیه -واقع در شمالغرب ایران – از شرق به غرب کشیده شده است. در امتداد جبهه شمالی این کوهستان مخروط افکنه هایی جای گزیده اند که با توجه به ویژگیهای لیتولوژیکی و تکنونیکی حوضه های تغذیه کننده آنها در دو بخش کوهستان میشوداغ، به دو دسته مخروط افکنه های میشو شرقی و غربی تقسیم شده اند. مخروط افکنه های میشو شرقی کم شیب و وسیع بوده و حوضه های تغذیه کننده آنها از ضریب ناهمواری زیادی برخوردارند در حالیکه مخروط افکنه های میشو غربی پر شیب و کم وسعت بوده و حوضه های تغذیه کننده آنها از ضریب ناهمواری کمتری برخوردارند.تحلیلهای کمی انجام شده نشانگر وجود روابط مورفومتری قوی مخروط افکنه – حوضه آبریز در منطقه می باشد. تحلیلهای آماری روابط مساحت مخروط افکنه ـ مساحت حوضه آبریز نشان داد که این روابط برای کل مخروط افکنه ها و مخروطه افکنه های میشو شرقی و غربی معنی دار است. در میشو شرقی افزایش اندازه مساحت مخروط افکنه سریعتر از حد معمول بوده و در میشو غربی کندتر از آن است. این تفاوت در دو بخش میشو بدلیل تفاوت در ویژگیهای لیتولوژیکی و تکنونیکی آنها می باد. تحلیل رابطه بین شیب مخروط افکنه ها و ضریب ناهمواری نشان می دهد که این رابطه برای مخروط افکنه های میشو شرقی معنی دار نیست. بر اساس این تحلیلها روند افزایشی شیب سطح مخروط افکنه ها هم در میشو شرقی و هم در میشو غربی بسیار کندتر از روند افزایشی ضریب ناهمواری حوضه های مربوط بوده است و این وضع در میشو شرقی قابل توجه می باشد. علت وجود چنین وضعیتی در میشو شرقی، زیاد بودن دبی رودخانه هاست که موجب کاهش شیب سطح مخروط افکنه ها شده است.

کلید واژه: مخروط افکنه ها، حوضه آبریز، میشوداغ، مورفومتری، تحلیل های آماری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.