بررسی عملکرد دانه و صفات مرفو فنولوژیک ارقام و لاین های امید بخش کنجد تحت تنش -خشکی انتهایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد دانه و صفات مرفو فنولوژیک ارقام و لاین های امید بخش کنجد تحت تنش -خشکی انتهایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد دانه و صفات مرفو فنولوژیک ارقام و لاین های امید بخش کنجد تحت تنش -خشکی انتهایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد دانه و صفات مرفو فنولوژیک ارقام و لاین های امید بخش کنجد تحت تنش -خشکی انتهایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد دانه و صفات مرفو فنولوژیک ارقام و لاین های امید بخش کنجد تحت تنش -خشکی انتهایی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور تعیین رقم ولاین برتر کنجد سازگار با شرایط آخر فصل منطقه، تعداد ۲۱ لاین و رقم شامل ۸ لاین امید بخش کنجد برتر در ارزیابی های به همراه چهار رقم محلی سیستان، محلی بیرجند، محلی بوشهر و داراب ۱ در یک آزمایش تحت شرایط تنش خشکی انتهایی فصل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکراردر بهار دو سال زراعی ۲۹۳۱ و ۲۹۳۲ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی زهک مورد مقایسه و ارزیابی عملکرد قرار گرفتند . در این آزمایش با توجه کمبود آب در منطقه در فصل تابستان از مرحله گل دهی تا پایان فصل رشد قطع آبیاری صورت گرفته است. نتایج به دست آمدهاز تجزیه واریانس مرکب نشان داد که در بین ارقام و لاین های کنجد مورد بررسی عملکرد دانه و اجزاء عملکرد ،تعدادکپسول در بوته و تعداد دانه در کپسول اختلاف معنی دار از لحاظ آماری داشتند. در مجموع دو سال رقم دشتستان ،لاین محلی سیستان ، داراب ۱ و لاینSG14-9093 ،۶۵۶ ، به ترتیب با میانگین ۶۶۶، ۶۵۶، ۵۶۳ و ۵۵۶ کیلوگرم در هکتاربالاترین عملکرد دانه را به خود اختصاص دادند و کمترین عملکرد دانه از لاین های SG19-9093، SG20-9093 ، SG17-9093به ترتیب با میانگین ۲۳۵۶، ۳۹۴ و ۳۹۵ کیلوگرم در هکتار بدست آمد. نتایج همبستگی ساده صفات اندازه گیری شده نشان داد که از میان اجزاء عملکرد دانه، تعداد کپسول در بوته با ضریب (** ۰.۷۹ =r) و پس از آن تعداد دانه در کپسول با ضریب (۰/۵۹**=r) بیشترین همبستگی را با عملکرد دانه در شرایط این آزمایش داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.