مقاله اثر زمان‌های مختلف قلمه‌گیری و غلظت‌های هورمونی بر ریشه‌زایی قلمه‌های چوبی سخت و نیمه سخت در پایه گیلاس گزیلا۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر زمان‌های مختلف قلمه‌گیری و غلظت‌های هورمونی بر ریشه‌زایی قلمه‌های چوبی سخت و نیمه سخت در پایه گیلاس گزیلا۶ دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر زمان‌های مختلف قلمه‌گیری و غلظت‌های هورمونی بر ریشه‌زایی قلمه‌های چوبی سخت و نیمه سخت در پایه گیلاس گزیلا۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان‌های مختلف قلمه‌گیری و غلظت‌های هورمونی بر ریشه‌زایی قلمه‌های چوبی سخت و نیمه سخت در پایه گیلاس گزیلا۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر زمان‌های مختلف قلمه‌گیری و غلظت‌های هورمونی بر ریشه‌زایی قلمه‌های چوبی سخت و نیمه سخت در پایه گیلاس گزیلا۶ :

تعداد صفحات :۲۶

به منظور تکثیر رویشی پایه گزیلا ۶ (Gisela6) از قلمه چوب سخت در دو زمان مختلف دی و بهمن و تیمار با هورمون‌های ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) با غلظت ‌های صفر،۱۰۰۰،۲۰۰۰، ۳۰۰۰ میلی‌گرم درلیتر و قلمه چوب نیمه‌سخت در دو زمان تیر و مرداد و تیمار با هورمون‌های NAA و IBA و با غلظت‌های صفر،۱۰۰۰ ، ۱۵۰۰ میلی‌گرم در لیتر استفاده شد . شاخه‌های گزینش شده برای ریشه‌زایی در هر دو نوع (سخت و نیمه‌سخت ) به دو قسمت ابتدایی و انتهایی بطور جداگانه تقسیم و اثر زمان و غلظت‌های مختلف هورمون بر ریشه‌زایی آن ها مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش بصورت فاکتوریل سه عاملی در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار اجرا شد. تجزیه واریانس داده‌ها نشان داد که اثر زمان، نوع قلمه و غلظت‌های مختلف هورمون بر درصد ریشه‌زایی در سطح ۱ % معنی‌دار بود. مقایسه میانگین‌ها نیز نشان داد که بیشترین درصد ریشه‌زایی( ۷۰ %) مربوط به تیمار ۱۰۰۰ میلی‌گرم در لیتر IBA در قسمت انتهایی قلمه‌های چوبی نیمه‌سخت تیرماه بود. در قلمه‌های چوب سخت بیشترین درصد ریشه‌زایی ( ۶/۴۶% ) مربوط به تیمار ۳۰۰۰ میلی‌گرم در لیتر IBA در قسمت ابتدایی قلمه‌های دی ماه بود. افزایش غلظت هورمون، باعث افزایش تعداد ریشه اصلی و فرعی و طول قسمت ریشه‌دار گردید و از طرفی منجر به کاهش میانگین طول ریشه اصلی و فرعی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.