مقاله تحلیل فضایی جریان حواله های بانکی در شبکه شهرهای ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تحلیل فضایی جریان حواله های بانکی در شبکه شهرهای ایران دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل فضایی جریان حواله های بانکی در شبکه شهرهای ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل فضایی جریان حواله های بانکی در شبکه شهرهای ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل فضایی جریان حواله های بانکی در شبکه شهرهای ایران :
مقاله تحلیل فضایی جریان حواله های بانکی در شبکه شهرهای ایران که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مطالعات و پژوهش های شهری منطقه ای از صفحه ۱ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: تحلیل فضایی جریان حواله های بانکی در شبکه شهرهای ایران
این مقاله دارای ۳۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شبکه شهرهای ایران
مقاله تعامل فضایی
مقاله ارتباطات راه دور
مقاله جریانهای حواله های بانکی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
موضوع مورد بحث این مقاله «سازمانیابی فضایی سکونتگاههای شهری ایران در عصر اطلاعات» است که امروزه بر اساس نظریه «شبکه شهرها»، بررسی می گردد. فرض براین است که شبکه شهرها وقتی شکل می گیرد که دو یا چند شهر که قبلا مستقل از همدیگر بوده اند، به تدریج به مشارکت با یکدیگر تمایل یافته، همکاری می کنند. این مشارکت توسط کریدورهای حمل و نقل و زیرساخت ارتباط سریع و پایدار پشتیبانی می شود. مقاله حاضر، الگوهای فضایی جریانهای مالی بین شهری را با کاربرد داده های حواله های بانکی (بانک ملی ایران) در طول یک سال (از تاریخ ۱/۶/۱۳۸۴ تا ۳۱/۶/۱۳۸۵) بررسی کرده است، تا از این طریق برخی انواع روابط شبکه ای را در میان شهرها بالای صد هزار نفر ایران تعیین کند. در این تحقیق، روش آماری “تحلیل مولفه های اصلی” برای تعیین عوامل مهم مراکز جذب حواله ها، به کار رفته است. نتایج بررسی حاکی از آن است که تعداد کمی از مراکز شهری، یعنی هشت شهر تهران، مشهد، اهواز، اصفهان، ارومیه، کرمان، تبریز و زاهدان (در مجموع با ۷۳۳ در صد واریانس تبیینی) به ترتیب بیشترین واریانس را تبیین می کنند. روش “تحلیل جریانهای غالب” و “مدلهای تعامل فضایی” برای بررسی و نشان دادن سلطه همه جانبه تهران بر شهرهای ایران به کار برده شده است. یافته های مقاله نشان می دهد، از یک جهت اکثر شهرها تابع کانون شهری ملی (تهران) هستند و از جهت دیگر و پس از آن، تابع مراکز منطقه ای خود هستند. همچنین یافته های این پژوهش، حاکی از آن است که “فرضیه های روابط شبکه ای” برای تعیین الگوی فضایی سکونتگاههای شهری در ایران، به علت حاکمیت نخست شهری شدید و طولانی مدت، چارچوب مناسبی نیست. این مطالعه همچنین چندخوشه از مراکزمهم با جریانهای حواله های بانکی معنی دار را در میان شهرهای مناطق کلانشهرهای مشهد، اصفهان، اهواز و استانهای مازندران و آذربایجان غربی نشان می دهد، لکن برای مشاهده روابط شبکه ای درون خوشه های شهری مذکور، باید بررسی های بیشتری صورت گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.