کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب دارای ۴۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب :

کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب

چکیده

در طی سال‌های اخیر توجه مردم به مصرف فرآورده‌های رژیمی از جمله فرآورده‌های لبنی کم چرب از قبیل ماست کم چرب ، پنیر کم چرب ، بستنی رژیمی و کره کم کالری افزایش یافته است .

چراکه اثبات شده مصرف بیش از اندازه‌ی مواد غذایی پر چرب می تواند باعث ایجاد بیماریهایی از قبیل مشکلات قلبی – عروقی ، دیابت ، چاقی مفرط و حتی سرطان شود.

مقدمه :

از میان فرآورده‌های بیشماری که از تخمیر شیر در سطوح محلی و منطقه‌ای نقاط مختلف جهان تولید می شوند، در واقع ماست تنها فرآورده‌ای است که مصرف آن در سراسر جهان عمومیت یافته است . رواج این محصول ناشی از عوامل متعددی از قبیل داشتن عطر و طعم مطبوع ، قوام زیاد و خامه‌ گونه‌ی آن ، قابلیت مصرف با سایر مواد غذایی و اشتهار آن به داشتن اثرات درمانی است .

ماست تا دهه‌ی آغازین قرن بیستم تنها میان مردم اروپای مرکزی و شرقی رایج بود . تا اینکه درآن زمان یک زیست شناس عقیده داشت که دلیل طول عمر مردم بغارستان ، استفاده‌ی زیاد از ماست می‌باشد .

از آنجا که این زیست شناس عقیده داشت که لاکتوباسیلوس برای سلامتی مفید است ، او سعی نمود که استفاده از ماست را در سر تا سر اروپا رواج دهد . به دنبال آن در سال ۱۹۱۹ میلادی اولین کارخانه صنعتی تولید ماست در شهر بارسلونای اسپانیا احداث شد و مصرف ماست روز به روز افزایش یافت.

فرآیند تولید ماست

جهت تولید ماست ابتدا باید شرایط و مقدمات تولید آن را فراهم نمود . به این ترتیب که شیر خام مورد استفاده باید توتال کانت پایینی داشته باشد و عاری از آنتی بیوتیک‌ها ، مواد شیمیایی ضد عفونی کننده و باکتریوفاژها باشد . همچنین بایستی شیر مورد استفاده از دام مبتلا به ورم پستان به دست نیامده باشد ، زیرا ترکیبات مذکور سبب جلوگیری از فعالیت باکتری‌های لاکتیکی می‌شوند .

کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب
فهرست مطالب

عنوان صفحه

چکیده ………………………………………………………………………………………………………. ۵

مقدمه ………………………………………………………………………………………………………. ۷

فصل ۱: کلیاتی در رابطه با ماست

۱-۱ تاریخچه ………………………………………………………………………………………… ۱۰

۱-۲ فرآیند تولید ماست ………………………………………………………………………….. ۱۱

۱-۳ اهمیت مصرف ماست در رژیم غذایی………………………………………………… ۱۲

فصل ۲:ماست کم چرب و ویژگی‌های آن

۲-۱ مقدمه …………………………………………………………………………………………….. ۱۷

۲-۲ ویژگی‌های رئولوژیک ماست کم چرب ……………………………………………….. ۱۹

۲-۳ اثرات سلامت بخش ماست کم چرب ………………………………………………….. ۲۰

فصل ۳: تکنولوژی تولید ماست کم چرب

معرفی انواع روش‌ها در تولید ماست کم چرب …………………………………………… ۲۳

۳-۱ استفاده از جایگزین‌های چربی …………………………………………………………. ۲۳

۳-۱-۱ ترکیبات نشاسته‌ای (‌ذرت ، پیکما و تاپیوکا) …………………………………….. ۲۳

۳-۱-۲ ترکیب هیدروکلوئیدی بتاگلوکان ……………………………………………………. ۲۵

۳-۱-۳ فرآورده‌های حاصل از پروتئین آب پنیر MWP,WPCصفحه……………………………….۲۷

۳-۱-۴ پری بیوتیک ها …………………………………………………………………………… ۲۹

۳-۲ فرآیند فشار هیدرواستاتیکی بالا (HHP)…………………………………………….. 31

۳-۳ کاربردمایه‌های میکروبی مولدپلی ساکارید خارج سلولی ………………………. ۳۴

۳-۴ آنزیم ترانس گلوتامیناز ……………………………………………………………………. ۳۵

نتیجه‌گیری ……………………………………………………………………………………………… ۳۸

پیشنهادات ……………………………………………………………………………………………… ۳۹

منابع ……………………………………………………………………………………………………… ۴۰

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.