مقاله بررسی تأثیر سه نوع کود آلی برروی صفات مرفولوژیکی نخود در اردبیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر سه نوع کود آلی برروی صفات مرفولوژیکی نخود در اردبیل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر سه نوع کود آلی برروی صفات مرفولوژیکی نخود در اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر سه نوع کود آلی برروی صفات مرفولوژیکی نخود در اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر سه نوع کود آلی برروی صفات مرفولوژیکی نخود در اردبیل :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی برخی از صفات مورفولوژیکی نخود، رقم کرمانشاهی متأثر از کودهای آلی شامل ورمی کمپوست، کمپوست گاوی و ضایعات قارچ خوراکی آزمایشی مزرعه ای در سال ۱۳۹۱ در اردبیل بر پایه ی طرح بلوک ای کامل تصادفی با ۷ تیمار و ۳ اتکرار انجام شد. تیمارها شامل: شاهد (بدون مصرف کود) مصرف ۰، ۱۰ و ۲۰ تن در هکتار مصرف کود ورمی کمپوست، کمپوست کود گاوی و ضایعات قارچ خوراکی (معادل ۰، ۱۵ و ۳۰ کیلوگرم در هر کرت) بودند. نتایج به دست آمده نشان داد که تأثر کودهای آلی بر روی صفات مطالعه شده معنی دار بود. بیشترین تأثیر بربوته دهی، گل دهی، کلروفیل، غلاف پر در بوته، میانگین تعداد دانه در متر مربع مربوط به مصرف ۲۰ تن در هکتار ورمی کمپوست بود. بیشترین تأثیر بر روی وزن هزار دانه و وزن خشک اندام هوایی بوته ها مربوط به مصرف ۲۰ تن در هکتار کمپوست گاوی بود و بیشترین تأثیر بر روی عملکرد بیولوژیک و اقتصادی مربوط به مصرف ۱۰ تن در هکتارورمی کمپوست بود و در اکثر صفات شاهد کمترین تأثیر را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.