طرح توجیهی و کار آفرینی آشنایی با شرکت ماکارونی تک ماکارون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
طرح توجیهی و کار آفرینی آشنایی با شرکت ماکارونی تک ماکارون دارای ۴۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طرح توجیهی و کار آفرینی آشنایی با شرکت ماکارونی تک ماکارون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی و کار آفرینی آشنایی با شرکت ماکارونی تک ماکارون۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی و کار آفرینی آشنایی با شرکت ماکارونی تک ماکارون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طرح توجیهی و کار آفرینی آشنایی با شرکت ماکارونی تک ماکارون :
طرح توجیهی و کار آفرینی آشنایی با شرکت ماکارونی تک ماکارون
مقدمه
ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است .
با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی کشور در سال۱۳۷۳ بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شرکت بولر سوئیس اقدام به تولید ماکارونی مطابق با استانداردهای بین المللی نمایند که پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم که همانا تاسیس کارخانهای منحصر به فرد در سطح خاور میانه به منزله تولید انواع ماکارونی به نام تک ماکارون بوده نائل آمدند . این ماشین الات پیشرفته تولید ماکارونی همتراز با دیگر کشورهای توسعه یافته جهان بوده و این اولین باری است که یک خط تولید پیوسته ماکارونی در ایران مورد استفاده قرار می گیرد . که در این راستا کیفیت محصولات از سوی مرکز فایلات شرکت بولر در سوئیس مورد تائید قرار گرفته است .
مقدمه
آشنایی با فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون
فصل اول
شمای کلی مراحل تولید آرد :
کنترل کیفی کارتن :
-آزمونهای مربوط به بسته بندی :
- دستور العمل شمارش کلی میکروبی ؛
تست تائید باسیلوس سرئوس :
دستور العمل اندازه گیری میکروبی سطوح و هوا :
شرح ازمونهای کنترل کیفی
- اندازه گیری گلوتن با دستگاه گلوتن ایندکس
فصل دوم
بررس خط تولید :
۲- ۱ – مواد خشک اولیه
- گلوتن :
- ریگراند :
- ویتامین ها :
۲-۲ میکس کردن مواد خشک :
۲-۴- قالب زنی
- شستشوی قالبها
۲-۶- بسته بندی :
بسته بندی :
فصل سو م
شرح آزمونهای مهم انجام گرفته در آزمایشگاه تک ماکارون
– – نمونه برداری
تعیین روش نمونه گیری و چگونگی اجرای آن
- نمونه برداری از گلوتن :
- نمونه برداری از آرد :
- نمونه برداری از محصول در حین فرایند :
- نمونه برداری محصول نهایی :
- نمونه برداری از کاروتن سلوفان و چسب
دستگاههای مورد استفاده شامل :
رطوبت سنج سریع
- شرح دستگاه رطوبت سنج
- شرح دستگاه رنگ سنج
- شرح دستگاه پروتئین سنج :
- دستگاه اتو کلاو
- دستگاه الک
- دستگاه آسیاب
- دستگاه گلوترک
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.