اثرات نژاد و مرحله شیردهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای بومیکردستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات نژاد و مرحله شیردهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای بومیکردستان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات نژاد و مرحله شیردهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای بومیکردستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات نژاد و مرحله شیردهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای بومیکردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات نژاد و مرحله شیردهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای بومیکردستان :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش برآورد اثرات عوامل ژنتیکی و محیطی بر ترکیبات اسیدهای چرب شیر در بزهای نژاد مرخز و مویی استان کردستان بود.نمونههای موردنیاز از دو نژاد بز مرخز و بز مویی و از سه گله مختلف (دو گله بز مرخز و یک گله بز مویی) و در سه مرحله مختلف شیردهی(اوایل، اواسط و اواخر دوره شیردهی) جمع آوری شد. از هر گله تعداد ۵۱ نمونه به منظور تعیین پروفایل اسیدهای چرب مورد بررسی قرارگرفت. چربی نمونههای شیر در ابتدا استخراج و مشتق سازی شد، سپس به دستگاه GCMASS تزریق و درصد اسیدهای چرب تعیین گردید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد میزان اسیدهای چرب C18:3 ،C18:2 ،C18:1 Cis ،C10 و C20 چربی شیر در نزاد مرخز و مویی کردستان تحت تاثیر نژاد حیوان قرار دارد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.