مقاله مزایا و معایب سولفیت به عىوان افزودنی در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مزایا و معایب سولفیت به عىوان افزودنی در مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مزایا و معایب سولفیت به عىوان افزودنی در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مزایا و معایب سولفیت به عىوان افزودنی در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مزایا و معایب سولفیت به عىوان افزودنی در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
سولفیت ها به صورت گسترده به عنوان نگهدارنده و آنتیاکسیدان، تثبیت کننده رنگ و عامل مهارکننده قهوه ای شدن به موادغذایی افزوده میشوند. سولفیت ها در صنایع داروسازی نیز کاربرد دارند. در معرض قرارگیری سولفیت در افراد حساس سبب ایجاد اثرات نامطلوبی میگردد که عبارتاند از: آماس پوستی، خارش پوست و ایجاد کهیر، فشار خون پایین، اسهال و شوک آنافیلاکسی و واکنش های آسمی. در معرض قرارگیری سولفیت در اثر مصرف غذاها و نوشیدنیهای حاوی این افزودنیها صورت میگیرد. مطالعات انجام گرفته نشان میدهند که شیوع حساسیت به سولفیت در افراد مبتلا به آسم ۳ تا ۱۰ درصد میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.