مقاله بررسی پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب رودخانه سبزکوه بختیاری در ۳ ایستگاه ورودی،خروجی و ۱۰۰ متر بعد از سایت پرورش ماهی جغدان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب رودخانه سبزکوه بختیاری در ۳ ایستگاه ورودی،خروجی و ۱۰۰ متر بعد از سایت پرورش ماهی جغدان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب رودخانه سبزکوه بختیاری در ۳ ایستگاه ورودی،خروجی و ۱۰۰ متر بعد از سایت پرورش ماهی جغدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب رودخانه سبزکوه بختیاری در ۳ ایستگاه ورودی،خروجی و ۱۰۰ متر بعد از سایت پرورش ماهی جغدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب رودخانه سبزکوه بختیاری در ۳ ایستگاه ورودی،خروجی و ۱۰۰ متر بعد از سایت پرورش ماهی جغدان :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
پژوهش حاضر باهدف بررسی پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب رودخانه سبزکوه بختیاری در ۳ ایستگاه ورودی، خروجی و۱۱۱ متر بعد از سایت پرورش ماهی جغدان( انجام گرفت. برای این منظور پارامترهای اکسیژن محلول، درجه حرارت آب،شوری، pH ، TDS ، EC ، BOD5 ، نیتریت NO2-N (، نیترات ) NO3-N ( و فسفات ) PO4-P در طول دوره ۳۱ روزه ۸ مرتبه( در محل نمونه برداری با استفاده از روش های استاندارد اندازه گیری شدند. درمیان فاکتورهای سنجش شده در تحقیق حاضر تنها میزانBOD5در قسمت خروجی۷/۴ میلی گرم در لیتر( با بخش ورودی و ۱۱۱ متر بعد از سایت پرورش ۲/۸ میلی گرم در لیتر آب کارگاه از لحاظ آماری دارای اختلاف معنی داری استp<0/05 بالاترین میانگین اکسیژن محلول و pH در ۱۱۱ متر بعد از سایت و کمترین مقدار آنها در قسمت خروجی کارگاهها مشاهده گردید. نیترات و TDS در بخش خروجی و نیتریت و فسفات در قسمت ورودی دارای میانگین بیشتری نسبت به دو مکان دیگر این تحقیق بودند. هدایت الکتریکی EC در ۱۱۱ متر بعد از سایت مقدار میانگین بیشتری را نسبت به ورودی و خروجی نشان داد. برای دما و شوری نیز در هر سه مکان نمونه برداری در طول دوره آزمایش مقدار یکسانی ثبت گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.