مقاله مطالعه میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت در پنیرهای محلی روستا های اطراف شاهین شهر و میمه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت در پنیرهای محلی روستا های اطراف شاهین شهر و میمه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت در پنیرهای محلی روستا های اطراف شاهین شهر و میمه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت در پنیرهای محلی روستا های اطراف شاهین شهر و میمه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت در پنیرهای محلی روستا های اطراف شاهین شهر و میمه :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
استافیلوکوکوس اورئوس به عنوان سومین عامل مهم بیماری های با منشاء مواد غذایی مطرح می شود. شیر ماده ای اولیه منا سب جهت رشد استافیلوکوکوس اورئوس بوده وفراورده های شیری منبع شناخته شده ای برای مسمومیت های استافیلوکوکی می باشد این مطالعه جهت تعیین میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای محلی روستاهای اطراف شهرستان شاهین شهر و میمه با روش کشت انجام شده است مجموعا ۷۳ نمونه پنیربصورت تصادفی از روستاهای اطراف جمع آوری ومورد آزمایش قرار گرفتند. براساس نتایج این مطالعه ۷ مورد (۹/۵۸ درصد) از نمونه ها آلوده به استافیلوکوکوس اورئوس بودند و ۶ مورد دیگر (۸/۲۱) از نمونه ها آلوده به استافیلوکوکوس اینترمدیوس بودند. لذا براساس نتایج بدست آمده در این مطالعه شیوع استافیلوکوکوسهای کواگولاز مثبت ۱۷/۸ درصد به دست آمد. این امرتوجه و رعایت شرایط بهداشتی را در حین تولید و ضرورت استفاده از شیر پاستوریزه را در تهیه پنیر را نشان می دهد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.