مقاله کاراموزی طراحی ساختمان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاراموزی طراحی ساختمان دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاراموزی طراحی ساختمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاراموزی طراحی ساختمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاراموزی طراحی ساختمان :

مقدمه
باید بگویم مهمترین قسمت تحصیل کارآموزی و کارورزی است . زیرا شما عیناً و عملاً وارد حرفه خود شده اید و می توانید به خوبی از آن تجربه کسب کنید کارآموزی مقدمه ای برای کار است و اگر کسی خوب نتواند موضوع کارآموزی را درک کند مطمئناً در آینده نیز نمی تواند کار خوبی داشته باشد و این تجربه کاری باعث سازندگی و ایجاد کسب و کار بهتر می شود .

آشنایی با محل کارورزی
علت اینکه من در درجه اول این مکان را انتخاب نمودم برای این بود که از آشنایان خودم در آن شرکت بودند و می توانستم بیشتر کمک بگیرم و ایشان نیز خیلی مرا یاری نمودند . سرکار خانم مهندس مرضیه جعفری و علت دوم این بود که این شرکت روزهای پنج شنبه و جمعه تعطیل بود و چون خودم روزها ی سه شنبه و چهارشنبه کلاس داشتم و نمی توانستم به محل کارورزی بروم قبول کرده بودند که من آن روزها نروم .

شرکت ساختمانی کاوه بنای آریا شماره ثبت ۱۷۶۰۰۸ که زیر نظر خانم مهندس مرضیه جعفری کار خود را انجام می دهد این شرکت در سال ۱۳۸۰ شروع به کار کرد و در سال ۱۳۸۱ به ثبت رسید اعضای این شرکت را یک مهندس ناظر ، ۲ مهندس عمران ، یک مهندس طراح و یک مهندس عمران دیگر تشکیل می داد . و گاهی یک مهندس نقشه کش نیز به آنها کمک می کرد و این شرکت دارای سه منشی است . کار این شرکت کارهای تاسیساتی ، برق ، بازسازی و ساخت و ساز و طراحی است . این شرکت تا به حال حدود ۵۰۰۰۰۰۰۰۰ میلیون کارهای دولتی انجام داده است . که مهم ترین آنهابرج گاز تهران در خیابان شیخ فضل ا; نوری و برج بزرگ تهران در آ . ث . ب است . این شرکت از سازمان مدیریت و برنامه ریزی رتبه های زیادی کسب کرده و تا به حال حدود ۲۰۰ واحد مسکونی اعم از ساخت و ساز و بازسازی انجام داده کارهای زیبا سازی بسیاری برای مجتمعهای دولتی بانک مسکن و ملی انجام داده است . این شرکت با زیر بنای ۱۲۰ متر در خیابان الوند – نبش خیابان بیست و سوم واقع شده است .

 

روشهای اجرای ساختمان ( سازه فولادی و بتنی )
روشهای اجرای ساختمان
گود برداری و اجرای نقشه:
برای مهیا کردن پارکینگ باید سطح زمین را پائین تر از سطح خیابان برد که طی چند روز لودر در آن خاکبرداری نموده و بوسیله کامیون خاک آن به بیرون حمل شد که سطح آن حدود ۲ متر پائین تر از سطح خیابان قرار گرفته است که همین خاکبرداری باعث شده که مسائل ایمنی در رابطه با دیوارهای همسایگان رعایت کنیم .

که با اجرای شمع کوبی و مهار کردن دیوارهای مجاور شروع شده واین شمع کوبی تا رفع خطر ادامه می یابد .

شمع کوبی :
در مورد شمع کوبی این نکات لازم به ذکر است :
۱) شمع کوبی عاملی است که در آن بار ساختمان به زمین بکر منتقل میشود و وزن و فشار ساختمان را زمین مهار میکند .

۲) معمولاً در سازه های فلزی زیر هر ستون چاهی حفر می کنند و این کار را تا رسیدن به زمین بکر و محکم ادامه می دهند تا سطح تماس آن با زمین بیشتر باشد .
همچنین در موقع پر کردن این چاهها باید دقت شود هیبچ حفره ای خالی نماند . بعد از تراز نمودن سطح یا کف پارکینگ که خاکبرداری شده است عملیات بتن مگر در آن اجرا می گردد که قسمتی از کار هم سطح کردن می باشد و بعد از آن عملیات نقشه اجرا می گردد یعنی نقشه مورد نظر در آن اجرا می گردد که پس از پیاده کردن عملیات نقشه بر روی زمین اقدام به بافتن از ماتورها می شود .
بطور خلاصه می توان گفت که لایه های پی های تکی یا نقطه ای شامل عوامل زیر می باشد :
۱) زمین
۲) بتن مگر
۳) میلگرد های کف پی
۴) بتن اصلی
۵) صفحه زیر ستون با میله گردهای ریشه

بتن مگر
در این ساختمان به دو دلیل از بتن مگر استفاده می شود :
۱) برای جلوگیری از تماس مستقیم بتن اصلی پی با خاک
۲) برای رگلاژ کف پی و ایجاد سطح صافی برای ادامه پی سازی که ضخامت این بتن حدود ۱۰ سانتی متر می باشد .

سپس بعد از بتن مگر اقدام به تنظیم نمودن و بافتن آرماتورهای محاسبه شده طبق دفترچه که از نوع اجدار می باشد که به صورت حصیری بافته می شود یعنی یک ردیف با فاصله ۱۰ سانتی متر در کف بافته می شود با عرض محاسبه شده طبق دفتر چه و تعدادی لازم خرپا جهت رعایت کردن فاصله مورد نظر بین دو شبکه آرماتور می باشد که تقریباً به ارتفاع ۸۰ سانتی متر در نظر گرفته شده است .

شایان ذکر است که استفاده از میلگردهای فولادی به جت جلوگیری از ترکیدن بتن در محل انجام می گیرد.

لذا ارتفاع بتن که به نسبت چهل در شصت بوده یعنی ( چهل درصد ماسه و شصت در صدشن بادامی) مخلوط شده است به حدود ۹۰ سانتی متر میرسد که در هنگام تکمیل شدن شبکه های آرماتور بندی طبق دفتر چه محاسباتی صورت می گیرد .

دقت می کنیم که قسمت های برخورد میلگردهای چپ و راست به مفتول بسته شوند و سر کلیه آماتورها به صورت چمگک خم شده و یا به صورت گونیا برگردانیده شوند . سپس بعد از بافتن کلیه آماتورها و تنظیم کردن آنها توسط استاد کارها نوبت به بتن ریز میرسد که یکی از مهمترین و شاید ساسی ترین باشد در یک سازه .قبل از بتن ریزی باید عملیات صفحه گذاری صورت گیرد که پس از تراز کردن و قالب بندی کردن کنار آرماتورها و همچنین استفاده از لاستیک های مخصوص برای جلوگیری از ناهماهنگی بتن و یا بطور خلاصه هم سطح کردن کنار بتن صورت می گیرد و بعد از آماده شدن شرایط فوق بتن به نسبت استاندارد به وسیله دستگاههای همزن به نسبت همگن مخلوط شده و طبق عکس های پیوست به داخل شنارژها ریخته می شوند .

در موقع بتن ریزی باید دقت شود بتن پی و یا ستون کاملاً تو پر و متراکم بوده و در آن سوراخهای خالی وجود نداشته باشد که برای این کار غالباً از وسیله ای بنام ویبراتور استفاده می شود .
ویبراتور وسیله برقی کوچکی است که در بتن تولید لرزش نموده و بتن را به تمامی قسمت های قالب هدایت می کند . و مانع بوجود آمدن سوراخهای خالی می شود در داخل بتن .

باید توجه نمود که بتن را بیش از حد ویبره نزنیم زیرا باعث می شود دانه های درشت بتن به پایین روند و دانه های ریز بتن به بالا آمده که این خود ناهماهنگی در بتن ایجاد می کند و باعث ضعیف شدن و غیر یکنواختی بتن می شود . پیش از بتن ریزی باید محل پی را قالب بندی نماییم که می تواند با چوب یا فلز قالب بندی انجام گیرد .

خصوصیات بتن
باید دقت نمود که بتن ایجاد شده و بوجود آمده دارای خصوصیات زیر باشد :
۱) مصالح سنگی آن شامل شن و ماسه و باید توجه داشت که دانه های شن و ماسه بدون خاک و یا مواد آلی باشد .

۲) برای تعیین نسبت شن و ماسه همانطور که از برگ محاسبات فنی بدست می آید نسبت ۴۰% ماسه و ۶۰% شن می باشد .

۳) سیمان ما دارای مرغوبیت خوبی باشد .

۴) آب مورد استفاده باید پاک و زلال بوده و فاقد املاح و فاقد عناصر ترکیب شونده باشد .

عملیات آب دادن به بتن :
پس از انجام عملیات بتن ریزی تا چند روز عملیات آبدهی به بتن که قبلاً بوسیله ویبره از حالت کرم خوردگی و هوای اضافی داخل بتن جلوگیری کرده صورتمی گیرد و پس از گذشت چند روز دوباره صفحات نصب شده را درآورده و آنها را ترازمی کنند که نیرو در تمام قسمت های آن به نسبت مساوی وارد شود .

که برای این کار به شیوه زیر عمل می کنیم :
چهار عدد میل گرد با نمره بالا که سر آن خم شده باشد و سر دیگر آنرا پیچ و مهره کرده اند و حدیده زده اند در بتن قرار می دهند و در صفحه زیر نیز چهار عدد سوراخ دقیقاً مقابل این چهار میلگرد ایجاد می نمایند و میلگردها را از داخل سوراخ عبور داده و با مهره محکم می کنند که می توان پسی از خشک شدن بتن با بازکردن مهره ها صفحه را خارج نمده و زیر آنرا مقدار کمی بتن ریخته و دوباره صفحه را ببندیم . همچنین باید توجه داشت که هیچ وقت قبل از خشک شدن نباید مهره ها را باز نماییم زیرا ممکن است بتون پی ما به کلی از بین برود که این عمل بهتر است بعد از یک هفته صورت گیرد زیرا مطمئن تر می باشد . پس از انجام عملیات شنارژ و بتن ریزی نوبت به عملیات ستون گذاری و جوشکاری می رسد .

عوامل تشکیل دهنده ساختمان فلزی :
لازم به یاد آوری می باشد که سازه فلزی ما از چهار قسمت مهم تشکیل شده است :
۱) ستونها
۲) تیرهای اصلی
۳) تیرچه ها
۴) پروفیلهای اتصال مثل نبشی و تسمه
ستونها یکی از مهمترین اجزا سازه های فلزی می باشد که تحت نیروی عمده فشارذی هستند که بار سقف ها بوسیله تیرهای اصلی به ستونها منتقل شده و بوسیله ستون ها به زمین منتقل می شود و نهایتاً باعث می شوند که فشار کمتری بر ساختمان ایجاد شود .

عملیات جوشکاری :
جوشکاری بوسیله دستگاه ریکتیفایر صورت گرفته که دارای انعطاف ویژه ای می باشد و جوش ترانس جوشی است که در مقایل زلزله یا سایر حرکت های احتمالی ستونها یا حمالها احتمال ترکیدگی جوشها وجود دارد.

یعنی در واقع جوش ترانس معروف به جوش خشک می باشد ولی جوش با دستگاه دستگاه ریکتیفایر دارای انعطاف خاصی می باشد و در مقابل زلزله و سایر موارد احتمالی از ترکیدگی نقطه جوش جلوگیری می شود .

که در ساختمانها توصیه به استفاده از این دستگاه می شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.