مقاله بررسی مزیت نسبی محصول کشاورزی زعفران: مطالعه موردی استان کرمان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مزیت نسبی محصول کشاورزی زعفران: مطالعه موردی استان کرمان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مزیت نسبی محصول کشاورزی زعفران: مطالعه موردی استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مزیت نسبی محصول کشاورزی زعفران: مطالعه موردی استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مزیت نسبی محصول کشاورزی زعفران: مطالعه موردی استان کرمان :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
زعفران علاوه بر استفاده در سبد خانوار ایرانیان یکی از اقلام مهم صادراتی کشور می باشد، که به دلیل عدم اهمیت دادن به این مسئله زعفران ایران نتوانسته جایگاه خود را جهان نشان دهد. از سوی دیگر شناسایی و حمایت اصولی و هدفمند از تولید محصولات کشاورزی دارای مزیت نسبی و قابل رقابت در بازارهای جهانی گام مهمی در توسعه صادرات غیر نفتی محسوب می شود. بنابراین پژوهش حاضر با استفاده از ماتریس تحلیل سیاستی PAM به بررسی تاثیر سیاست های حمایتی دولت بر تولید محصول زعفران استان کرمان پرداخته است. در این راستا داده های مورد نیاز از روش نمونه گیری خوشه ای دو مرحله ای و از راه مصاحبه ی حضوری و تکمیل پرسشنامه با کشاورزان منطقه مورد مطالعه جمع آوری شده است. نتایج حاکی از آنست که محصول زعفران در منطقه مورد مطالعه دارای مزیت نسبی است و توان رقابت داخلی و صادراتی می باشد. در محصول مورد بررسی، حمایت اسمی از بازار محصول و نیز حمایت موثر به نفع تولیدکنندگان بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.