مقاله بررسی ترکیب اسید چرب نوشیدنی کیوی غنی شده با سبوس برنج


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیب اسید چرب نوشیدنی کیوی غنی شده با سبوس برنج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب اسید چرب نوشیدنی کیوی غنی شده با سبوس برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب اسید چرب نوشیدنی کیوی غنی شده با سبوس برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب اسید چرب نوشیدنی کیوی غنی شده با سبوس برنج :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
سبوس برنج فراودره جانبی حاصل از آسیاب برنج می باشد که منبع خوبی از کربوهیدرات، پروتئین، چربی و ترکیبات زیست فعال مثل گامااوریزانول، توکوفرول ها و توکوتری انول هاست. در این پژوهش سبوس برنج در سه نسبت (۳، ۲، ۱ درصد) در فرمولاسیون نوشیدنی کیوی اضافه شد. برای انتخاب فرمولاسیون مناسب، بررسی ویژگیهای حسی انجام گرفت. نوشیدنی کیوی حاوی یک درصد سبوس برنج با داشتن امتیازات حسی بالاتر، به عنوان نوشیدنی انتخابی گزینش گردید. در نوشیدنی انتخابی و شاهد درصد روغن و ترکیب اسید چرب تعیین گردید. که نتایج نشان داد درصد روغن در نوشیدنی انتخابی کمتر از نمونه شاهد بود. در بررسی ترکیب اسید چرب نوشیدنی انتخابی و شاهد، بیشترین مقدار اسیدهای چرب مروبط به آلفا لینولنیک اسید ((۳)) ولینولئیک اسید ((۶)) بود که هر دو اسید چرب ضروری می باشند. با توجه به وجود ترکیبات فراسودمند در سبوس برنج، استفاده از آن در فرمولاسیون نوشیدنی سبب تولید نوشیدنی جدید غنی شده با سبوس برنج می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.