مقاله مروری بر آلودگی، میزان سمیت و آلودگی زدایی اکراتوکسین آ در انواع محصولات غذایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر آلودگی، میزان سمیت و آلودگی زدایی اکراتوکسین آ در انواع محصولات غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر آلودگی، میزان سمیت و آلودگی زدایی اکراتوکسین آ در انواع محصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر آلودگی، میزان سمیت و آلودگی زدایی اکراتوکسین آ در انواع محصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر آلودگی، میزان سمیت و آلودگی زدایی اکراتوکسین آ در انواع محصولات غذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در سالهای اخیر نگرانی ها درخصوص تاثیر بالقوه مایکوتوکسینها روی سلامت انسان و حیوان افزایش یافته است اکراتوکسین ا (OTA) یک متابولیت سمی می باشد ک بوسیله آسپرژیلوس و پنی سیلیوم ها تولید می شوند این قارچ ها در محل نگهداری محصولات غذایی که رطوبت و دما درحد مناسب وجود دارد رشد نموده و مایکوتوکسن را تولید می کنند بدلیل توانایی بالای ایی متابولیت در لوده نمودن انواعی از محصولات غذایی،اتحادیه اروپا و سایر کشور ها حداکثر میزان مجا ز را تعیین نموده اند این سم بر روی کلیه ها و کبد تاثیر گذاشته و با عبور از جفت باعث ایجادجهش و سرکوب سیستم ایمنی می گردد روشهایی که امروز که برای آلودگی زدایی اکراتوکسین در اکثر محصولات غذایی استفاده می شود در این مقاله مورد بحث قرار خواهد گرفت این مراحل به سه دسته قبل از کاشت، داشت و بعد از برداشت تقسیم بندی می گردند روشهای موجود جهتآلودگی زدایی انواع محصولات شامل غلات و فراورده های آن، دانه های کاکائو، گوشت نیز مورد بحث قرار گرفت است. در مرحلث پیشگیری قبل از برداشت، با بکارگیری روش های مناسب کشاورز ی میزان آلودگی قارچی کاهش داده می شود. در هنگام دروبکارگیری ابزار آلات پاکیزه، جلوگیری از تخریب مکانیکی محصول و جداسا زی محصولات بیش از حد رسیده روشهایی هستند که می توان از آنها به عنوان روشهای موثر نام برد در مرحل پس از برداشت، نگهداری مهمترین مرحله می باشد شرایط محیطی به ویژه رطوبت و دما باید کنترل شوندتیمار هایی ک برای دفع مسمومیت اکراتوکسیی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرد و نیز بکار گیری انواع روشهای شیمیایی و میکروبی جهت دفع مسمومیت انواع مواد غذایی مورد بحث قرار خواهد گرفت با در نظر گرفتن سمیت اکراتوکسین و تضمین سلامتی انسان و حیوان، سم موجود در ماده غذایی یا خوراک حیوان نباید بالاتر از حد مجا ز تعریف شده وجود داشته باشد بهترین راهکار برای جلوگیری از آلودگی اکراتوکسین پیشگیری از آلوده شدن به آن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.