مقاله کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
انجام بسته بندی در مواد غذایی که در حفظ و تداوم زندگی نقش اساسی دارند، چون وظایفی از جمله محافظت از ماده غذایی ، حفظ ویژگی هایحسی و ظاهری، کیفیت ماده غذایی و; را بر عهده دارد. با توجه به جنبه زیستتخریبناپذیر بودن ترموپلاستیکها، افزایش زبالههای پلاستیکی، کمبودمکانهای دفن زباله و همچنین ازدیاد جمعیت و رو به پایان بودن منابع تجدیدناپذیر مثل نفت که در بسته بندی مواد غذایی به طور متداول به کار می-روند، پلیلاکتیک اسید به عنوان جایگزینی مناسب برای این نوع بستهبندیها مطرح است.عملکرد آنها ایجاد یک سد در مقابل انتقال مواد (آب، گاز،چربی)، حفظ و انتقال اجزای مواد غذایی و افزودنیها (رنگها، طعم دهنده ها و نظایر آن)، جلوگیری از رشد ریزسازواره ها در سطح مواد غذایی و نیز حفاظت مکانیکی آنها می باشد. از مزایای بالقوه دیگر فیلمهای خوراکی جابهجایی آسانتر، بهبود کیفیت، افزایش عمر ماندگاری وقابلیت تجزیه زیستی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.