مقاله بررسی اثر فسفر، آهن و روی برخصوصیات کمی و کیفی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر فسفر، آهن و روی برخصوصیات کمی و کیفی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فسفر، آهن و روی برخصوصیات کمی و کیفی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فسفر، آهن و روی برخصوصیات کمی و کیفی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فسفر، آهن و روی برخصوصیات کمی و کیفی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa) :

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی تأثیر برخی از عناصر ضروری بر ویژگی‌های کمی و کیفی شلغم علوفه‌ای آزمایشی در سال ۱۳۸۸ در مزرعه آموزشی پژوهشی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج اجرا شد. آزمایش به صورت کرت‌های خرد شده فاکتوریل و در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل سه سطح کود سوپرفسفات تریپل به مقادیر صفر، ۱۵۰ و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار به عنوان عامل اصلی، دو سطح کود آهن کلات شده به شکل EDDHA به مقادیر صفر و ۴ کیلوگرم در هکتار، سه سطح کود روی به صورت سولفات روی به مقادیر صفر، ۲۰ و ۴۰ کیلوگرم در هکتار به عنوان عامل‌های فرعی بودند و تیمار شاهد کرت‌هایی بودند که هیچگونه کودی دریافت نکرده بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان دهنده تأثیرمثبت و معنی‌دار عامل فسفر بر صفت عملکرد و درصد قندهای محلول در آب و پروتئین خام بود، ولی عنصرهای ریزمغذی آهن و روی تأثیر معنی‌داری بر عملکرد خشک شلغم نداشتند. کود آهن بر صفات کیفی علوفه شامل درصد ماده خشک قابل هضم، پروتئین خام، درصد فیبرهای غیر محلول در شوینده اسیدی و خاکسترکل، و کود روی بر درصد ماده خشک قابل هضم و درصد فیبرهای غیر محلول در شوینده اسیدی موثر بودند. هیچ کدام از عامل‌های مورد بررسی تأثیری بر ارتفاع بوته نداشتند. همچنین نتایج نشان دادند کود فسفر به مقدار ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار در سطح احتمال ۱% باعث افزایش عملکرد خشک علوفه (۶۷۷۷ کیلوگرم در هکتار) به میزان ۷/۴۲% نسبت به تیمار شاهد (۴۷۴۸ کیلوگرم در هکتار) شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.