مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی بر روی درصد روغن، عملکرد روغن و درصد پروتئین در آفتابگردان رقم ایروفلور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی بر روی درصد روغن، عملکرد روغن و درصد پروتئین در آفتابگردان رقم ایروفلور دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی بر روی درصد روغن، عملکرد روغن و درصد پروتئین در آفتابگردان رقم ایروفلور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی بر روی درصد روغن، عملکرد روغن و درصد پروتئین در آفتابگردان رقم ایروفلور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی بر روی درصد روغن، عملکرد روغن و درصد پروتئین در آفتابگردان رقم ایروفلور :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر کودآلی و شیمیایی بر روی عملکرد روغن و درصد پروتئین دانه آفتابگردان رقم ایروفلور آزمایشی در سال ۱۳۸۹ در محل مزرعه نهالستان منابع طبیعی مهاباد به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار ترار اجرا شد. تیمارهای کودشمیایی شامل: شاهد، کود نیتروژنه و ۵۰% (کود نیتروژنه + کودفسفره) و تیمارهای کود آلی شامل شاهد، کود دامی (کود گوسفندی)، کود مرغی و ۵۰% کود دامی +کود مرغی بودند. نتایج نشان داد که اثر سطوح مختلف کود شیمیایی و کود آلی و تلفیق این دو بر روی صفات درصد روغن، عملکرد روغن و درصد پروتئین دانه معنی دار گشت. در این تحقیق تیمار کود تلفیقی (کود دامی+ کود مرغی) ۵۰% +(P+N) 50% درصد روغن و عملکرد روغن را در مقایسه با تیمار شاهد به ترتیب به مقدار ۱۸% و ۲۰% افزایش داد همچنین تیمار کود مرغی + N (22%) به همراه تیمار شاهد (۲۲%) بالاترین درصد پروتئین دانه را به خود اختصاص دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.