مقاله فرمولاسیون و تولید ماست قالبی طعم دار با استفاده از طعم دهنده نعناع و بررسی ویژگی های آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرمولاسیون و تولید ماست قالبی طعم دار با استفاده از طعم دهنده نعناع و بررسی ویژگی های آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرمولاسیون و تولید ماست قالبی طعم دار با استفاده از طعم دهنده نعناع و بررسی ویژگی های آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرمولاسیون و تولید ماست قالبی طعم دار با استفاده از طعم دهنده نعناع و بررسی ویژگی های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرمولاسیون و تولید ماست قالبی طعم دار با استفاده از طعم دهنده نعناع و بررسی ویژگی های آن :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
طی دو دهه اخیر پذیرش شیر و فرآورده های لبنی طعم دار در جهت برآوردن نیازهای تغذیه ای، افزایش یافته است. در این پژوهش، به منظور تولید ماست قالبی طعم دار، اسانس نعناع در سه سطح ۰/۰۰۹ و۰/۰۱و۰/۰۱۱درصد( به شیر مورد استفاده، در ۲ مرحله ی قبل از عملیات حرارتی و بعد از عملیات حرارتی اضافه شد. نتایج این پژوهش نشان داد که این طعم دهنده تاثیر معنی داری بر pH و اسیدیته ماست طی ۲۰ روز نگهداری نداشته است. همچنین تفاوت معنی داری بین سطوح مختلف افزودن طعم دهنده نعناع بر pH و اسیدیته ماست مشاهده نشد. هر چند که افزودن طعم دهنده زمان گرمخانه گذاری را نسبت به شاهد افزایش داد اما این مورد معنی دار نبود. این طعم دهنده میزان آب اندازی را نیز افزایش نداد. در نتیجه می توان ماست را به خوبی با این طعم دهنده، طعم دار کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.