مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک قیاق، توق و شیرین بیان بر جوانه زنی ذرت و نخود
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک قیاق، توق و شیرین بیان بر جوانه زنی ذرت و نخود دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک قیاق، توق و شیرین بیان بر جوانه زنی ذرت و نخود کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک قیاق، توق و شیرین بیان بر جوانه زنی ذرت و نخود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک قیاق، توق و شیرین بیان بر جوانه زنی ذرت و نخود :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
۲% و ۳ % به صورت ،% در این بررسی عصاره آبی اندام های هوایی و زیرزمینی توق، قیاق و شیرین بیان در غلظت های صفر(شاهد)، ۱ آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار به کار برده شد. و اثر آنها روی صفاتی چون سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی، وزن خشک ریشه چه + ساقه چه، طول ریشه چه + ساقه چه، بنیه جوانه زنی و نسبت ریشه به ساقه بررسی شد. در بررسی اثر متقابل عصاره علف های هرز بر ذرت و نخود درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و وزن خشک ریشه چه و ساقه چه، نسبت ریشه به ساقه و بنیه جوانه زنی در سطح احتمال ۱% معنی دار و طول ساقه چه در سطح احتمال ۵% معنی دار و سرعت جوانه زنی غیر معنی دار شد . نتایج نشان داد که عصاره قیاق و توق با افزایش غلظت ( ۲% و ۳% ) بیشترین بازدارندگی را روی کلیه صفات ذرت و نخود داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.