مقاله شناسایی آلودگی باکتریهای دان مصرفی جوجه های نیمچه گوشتی درمرغداری های استان ایلام


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی آلودگی باکتریهای دان مصرفی جوجه های نیمچه گوشتی درمرغداری های استان ایلام دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی آلودگی باکتریهای دان مصرفی جوجه های نیمچه گوشتی درمرغداری های استان ایلام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی آلودگی باکتریهای دان مصرفی جوجه های نیمچه گوشتی درمرغداری های استان ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی آلودگی باکتریهای دان مصرفی جوجه های نیمچه گوشتی درمرغداری های استان ایلام :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

صنعت طیور بعدازصنعت نفت مهمترین بخش سرمایه گذاری درکشور را دارا می باشد ولی تلفات و خسارت بهداشتی آن بسیاربالاست باتوجه به اینکه عوامل بیماری زا درطیور باعث ضررهای جبران ناپذیری به مرغداران و صنعت مرغداری کشور می شود و بیشترین عامل مرگ و میر جوجه های گوشتی مربوط به عفونت های باکتریایی است دراین پروژه به بررسی آلودگی باکتریایی دان مصرفی طیور گوشتی پرداخته شد چه بسا شناخت این باکتریهاه به معرفی آنتی بیوتیک ها مواد ضدعفونیموثر و همچنین راه کارهای موثر درپیشگیری ا زانتقال و واگیرایی این عوامل دربین طیور گوشتی و کاهش تلفات آنها گردد نمونه برداری از دان مصرفی ۸۰ واحد مرغداری گوشتی استان ایلام بطور جداگانه با رعایت اصول بهداشتی انجام شد سپسپ نمونه ها درمحیط های کشت مایع و اگار عمومی کشت و بعدرنگ امیزی گرم شدند سپس باکتریهای جدا شده به محیطهای کشت اختصاصی انتقال داده شدند و براساس نتایج آزمایشات انجام شده برروی انها گونه های باکتریایی مشخص گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.