مقاله تعیین خصوصیات تغذیه ای و شیمیایی دانه کنجد و روغن محتوی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین خصوصیات تغذیه ای و شیمیایی دانه کنجد و روغن محتوی آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین خصوصیات تغذیه ای و شیمیایی دانه کنجد و روغن محتوی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین خصوصیات تغذیه ای و شیمیایی دانه کنجد و روغن محتوی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین خصوصیات تغذیه ای و شیمیایی دانه کنجد و روغن محتوی آن :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این بررسی، ویژگی های تغذیه ای دانه کنجد و روغن موجود در آن مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که دانه کنجد دارای مقادیر بالایی روغن (۴۶/۵۷%) ،پروتئین (۲۳/۷۵) و کلسیم (۰/۹۸%) می باشد. بعلاوه، مقادیر بدست آمده خاکستر، فیبر خام و کربوهیدرات دانه به ترتیب برابر با ۸/۱۱، ۳/۷۶ و ۱/۹۷% بود. میزان عناصر معدنی دانه از قبیل فسفر، پتاسیم، منیزیم، آهن، روی و منگنز به ترتیب ۵۰۸/۳، ۴۸۶/۷، ۲۸۸/۲، ۱۰/۷، ۸/۳۶ و ۵/۱۱ میلی گرم بر صد گرم ماده خشک ارزیابی شد. اسید چرب غالب در روغن کنجد، اسید اولئیک (۴۳/۴%) بود و به دنبال آن اسید لینولئیک (۳۶/۳%) ،اسید پالمتیک (۱۱/۷۵%) و اسید استئاریک (۶/۲۵%) بودند. عدد پراکسید، عدد اسیدی و عدد یدی روغن کنجد به ترتیب ۲/۲۱ میلی اکی والان پراکسید هیدروژن، ۵/۶۵ میلی گرم بر گرم و ۱۰۰/۰۳ گرم ید بر صد گرم روغن ارزیابی شد. همچنین، بررسی ویژگی های فیزیکی روغن کنجد نشان داد که دانسیته، اندیس شکست در دمای ۴۰°Cو ویسکوزیته این روغن به ترتیب در مقادیر۰/۹۲۲ کیلوگرم بر مترمکعب، ۱/۴۷۰ و ۲۳/۴ سنتی پوآز قرار داشتند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.