مقاله تعیین خصوصیات تغذیه ای و شیمیایی دانه کنجد و روغن محتوی آن


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین خصوصیات تغذیه ای و شیمیایی دانه کنجد و روغن محتوی آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین خصوصیات تغذیه ای و شیمیایی دانه کنجد و روغن محتوی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین خصوصیات تغذیه ای و شیمیایی دانه کنجد و روغن محتوی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین خصوصیات تغذیه ای و شیمیایی دانه کنجد و روغن محتوی آن :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در این بررسی، ویژگی های تغذیه ای دانه کنجد و روغن موجود در آن مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که دانه کنجد دارای مقادیر بالایی روغن (۴۶/۵۷%) ،پروتئین (۲۳/۷۵) و کلسیم (۰/۹۸%) می باشد. بعلاوه، مقادیر بدست آمده خاکستر، فیبر خام و کربوهیدرات دانه به ترتیب برابر با ۸/۱۱، ۳/۷۶ و ۱/۹۷% بود. میزان عناصر معدنی دانه از قبیل فسفر، پتاسیم، منیزیم، آهن، روی و منگنز به ترتیب ۵۰۸/۳، ۴۸۶/۷، ۲۸۸/۲، ۱۰/۷، ۸/۳۶ و ۵/۱۱ میلی گرم بر صد گرم ماده خشک ارزیابی شد. اسید چرب غالب در روغن کنجد، اسید اولئیک (۴۳/۴%) بود و به دنبال آن اسید لینولئیک (۳۶/۳%) ،اسید پالمتیک (۱۱/۷۵%) و اسید استئاریک (۶/۲۵%) بودند. عدد پراکسید، عدد اسیدی و عدد یدی روغن کنجد به ترتیب ۲/۲۱ میلی اکی والان پراکسید هیدروژن، ۵/۶۵ میلی گرم بر گرم و ۱۰۰/۰۳ گرم ید بر صد گرم روغن ارزیابی شد. همچنین، بررسی ویژگی های فیزیکی روغن کنجد نشان داد که دانسیته، اندیس شکست در دمای ۴۰°Cو ویسکوزیته این روغن به ترتیب در مقادیر۰/۹۲۲ کیلوگرم بر مترمکعب، ۱/۴۷۰ و ۲۳/۴ سنتی پوآز قرار داشتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.