مقاله مدیریت بحران در حوادث طبیعی نیروهای آموزش دیده مردمی و جامعه آماده


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت بحران در حوادث طبیعی نیروهای آموزش دیده مردمی و جامعه آماده دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت بحران در حوادث طبیعی نیروهای آموزش دیده مردمی و جامعه آماده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت بحران در حوادث طبیعی نیروهای آموزش دیده مردمی و جامعه آماده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت بحران در حوادث طبیعی نیروهای آموزش دیده مردمی و جامعه آماده :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

بحران در این مقاله به مفهوم حوادث غیر‌مترقبه طبیعی نظیر سیل، رانش زمین ، ریزش بهمن، زلزله و ; حتی یخبندان و خشکسالی است که قبل از هر چیز به هواشناسی ، اقلیم‌شناسی ، زمین‌شناسی ، جغرافیای شهری و روستایی ، شهرسازی و به ویژه شهرداری(مدیریت شهری) مربوط می‌شود. و بنابراین آماده‌سازی جامعه و آموزش نیروهای مردمی داوطلب را نیز می‌بایست، طبیعتاً و قبل از هر چیز ، برشناخت محل، یعنی جغرافیا، به ویژه جغرافیای شهری و روستایی نهاد و آنگاه به سایر آموزش‌های ضروری و لازم و تجارب مهندسی اداریاجتماعی شناخته شده و موفق در جهان پرداخت.
توپوگرافی شهر، اقلیم‌شناسی شهر، نقش و جایگاه آمایشی- بازرگانی شهر (مثلاً به اصطلاح برسر چهارراهی قرار داشتن )، مرکزیت سیاسی، نقشه‌های معابر، شبکه آب و فاضلاب ، شبکه گاز و برق ، مراکز خدمات عمومی و ; حتی مذهب و اعتقادات عمومی حاکم در زمره موضوعاتی هستند که مسلماً به امدادگران در زمان امداد کمک می‌کنند. مورد بحران ، موردی از رشد وتوسعه و بنابراین اهداف اساساً اقتصادی و در مقوله مهندسی اقتصاد نیست ؛ همچنان که فنی و درحوزه فعالیت مدیریت‌های فنی نیز نیست ; بلکه برعکس، مدیریتی اجتماعی و از نوع برنامه‌ریزی‌هایی اجتماعی است که در تحلیل هزینه / فایده خود، فراتر از مباحث خشک و خاص فنی و اقتصاد مهندسی، هدفی مگر درچارچوب اهداف اخلاقی و انسانی نمی‌تواند داشته باشد.
– تجهیز منابع، به خصوص منابع انسانی در زمان حادثه به منظور عودت دادن وضعیت بحرانی به وضعیت عادی سابق ( و یا بهتر از آن )
– تعیین اختیارات و وظایف هریک از سازمان‌های دولتی، عمومی ، غیر دولتی(شهرداری‌ها و 😉 و سازمان‌های غیردولتی درمقابله با بحران
– تدوین استراتژی اولیه ، یا به زبان بهتر: فرآیند امداد‌رسانی به صورتی هرچه سازمان یافته‌تر و هماهنگ‌تر
-معرفی (تهیه فهرست) سازمان‌ها ، نیروی انسانی و تجهیزاتی که می‌توانند بکار گرفته شوند.
– پیش‌بینی چگونگی مدد‌خواهی از متخصصان و غیر‌متخصصان در شرایط بحران
با اینهمه ، تهیه برنامه قبلی در این حوزه به معنی وحی منزلحکم بلامنازع و سازمان لازم‌الاتباع نیست . بلکه سندی است که می‌تواند به موقع خود و به منظور رعایت استراتژی‌های اصولی ضروری، سازماندهی و هماهنگی‌های لازم ، مورد استفاده سازمان‌ها و افراد درگیر در حادثه قرار گیرد. به عبارت دیگر، سندی است که نشان می‌دهد:
– چگونه می‌توان از اعضاء ، متخصصان و تجهیزات سازمان‌های مربوط استفاده کرد.
– سازمان‌های مربوطه به تکنیک‌ها و تاکتیک‌ها ، یا به روش‌ها و رویه‌های مدد‌رسانی واقف می‌شوند.
– هر شهر (یا روستا) به امکانات مددکاران وتجهیزات موجود نزد همسایگان خود وقوف می‌یابد.
– فرآیند مددرسانی به صورتی مستمر تکمیل می‌شود.
– پس از وقوع هر حادثه طبیعی بزرگ و آشکار شدن نقایص برنامه ، اصلاح و تجدید نظر لازمه صورت گرفته برنامه باز هم کامل‌تر می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.