رابطه سبک های ارتباطی و سبک های فرزند پروری ادراک شده با گرایش به مصرف سیگار و پرخاشگری دانش آموزان متوسط شهر تهران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه سبک های ارتباطی و سبک های فرزند پروری ادراک شده با گرایش به مصرف سیگار و پرخاشگری دانش آموزان متوسط شهر تهران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه سبک های ارتباطی و سبک های فرزند پروری ادراک شده با گرایش به مصرف سیگار و پرخاشگری دانش آموزان متوسط شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه سبک های ارتباطی و سبک های فرزند پروری ادراک شده با گرایش به مصرف سیگار و پرخاشگری دانش آموزان متوسط شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه سبک های ارتباطی و سبک های فرزند پروری ادراک شده با گرایش به مصرف سیگار و پرخاشگری دانش آموزان متوسط شهر تهران :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف: با توجه به اهمیت سلامت روان، سبک های ارتباطی و سبک های فرزند پروری ادراک شده، درسازگاری و سلامت روانی تعیین ارتباط بین این دو متغیر در دانش آموزان دبیرستانی با گرایش به مصرف سیگار و پرخاشگری برای استقرار بهزیستی روانی هدف این پژوهش می باشد. روش: پژوهش حاضر، مطالعه توصیفی از نوع همبستگی می باشد و جمعیت مورد مطالعه در آن کلیه ی دانش آموزان دبیرستانی مشغول به تحصیل در منطقه ی ۵ تهران در سال ۱۳۹۶ می باشد که با روش نمونه گیری، در دسترس ۳۲۰ نفر از آنها به عنوان نمونه انتخاب شدند و به پرسش نامه سبک های ارتباطی، سبک های فرزندپروری ادراک شده، گرایش به مصرف سیگار و پرخاشگری پاسخ دادند. نتایج با استفاده از روش های آماری ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون چند متغیره و تی مستقل و با استفاده از نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته ها: نتایج نشان داد که سبک های ارتباطی و سبک های فرزند پروری ادراک شده پیش بینی کننده ی قوی احساس گرایش به مصرف سیگار و پرخاشگری بوده است. نتیجه گیری: با توجه به یافته های پژوهش، سبک های ارتباطی و سبک های فرزند پروری ادراک شده با گرایش به مصرف سیگار و پرخاشگری رابطه دارد شایسته است متخصصان بالینی به عنوان پیشگیری ثانویه در امور مربوط به مشاوره و روان درمانی به این یافته توجه داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.