بررسی جامعه شناختی تاثیر استفاده از شبکه های مجازی تلفن همراه بر کیفیت روابط خانوادگی (مطالعه موردی: تلگرام و وایبر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جامعه شناختی تاثیر استفاده از شبکه های مجازی تلفن همراه بر کیفیت روابط خانوادگی (مطالعه موردی: تلگرام و وایبر) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جامعه شناختی تاثیر استفاده از شبکه های مجازی تلفن همراه بر کیفیت روابط خانوادگی (مطالعه موردی: تلگرام و وایبر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جامعه شناختی تاثیر استفاده از شبکه های مجازی تلفن همراه بر کیفیت روابط خانوادگی (مطالعه موردی: تلگرام و وایبر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جامعه شناختی تاثیر استفاده از شبکه های مجازی تلفن همراه بر کیفیت روابط خانوادگی (مطالعه موردی: تلگرام و وایبر) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

امروزه میزان استفاده افراد از شبکه های اجتماعی رو به فزونی گذاشته است. در این میان، مهم ترین تاثیر این شبکه ها بر کیفیت روابط اعضایخانواده می باشد؛ زیرا به عنوان ابزاری به شمار می رود که می تواند بر مناسبات اعضای خانواده با یکدیگر بسیار موثر باشد. لذا هدف از پژوهشحاضر بررسی جامعه شناختی تاثیر استفاده از شبکه های مجازی تلفن همراه بر کیفیت روابط خانوادگی می باشد. طرح این تحقیق از نظر هدف،از نوع تحقیق کاربردی می باشد و از نظر روش گردآوری اطلاعات از نوع توصیفی- همبستگی می باشد. جهت اجرای تحقیق تعداد ۳۵۰ نفر ازدانشجویان مقاطع و دانشکده های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نمونه آماری در نظر گرفته شدند و از پرسشنامه به عنوان ابزار اصلیجمع آوری داده ها استفاده شد. نتایج تحلیل آماری نشان داد که استفاده از شبکه های مجازی تلفن همراه تاثیر معنی داری بر کیفیت روابط خانوادگی داشت. به گونه ای که نتایج مربوط به تحلیل رگرسیون مشخص کرد هر یک از مولفه های وابستگی به شبکه های اجتماعی ، فضای صمیمیت ، روابط احساسی موجود در شبکه های اجتماعی ، مورد پذیرش قرار گرفتن در شبکه های اجتماعی و نظارت خانواده بر استفاده فرزندان از شبکه های اجتماعی توانایی زیادی در تبیین و پیش بینی کیفیت روابط خانوادگی دارند و نیز این که متغیر نظارت خانواده بر استفاده فرزندان از شبکه های اجتماعی نسبت به سایرین قوی ترین تاثیر را بر کیفیت روابط خانوادگی دارد؛ به گونه ای که این متغیر قادر است حدود ۵۰/۳% از تغییرات کیفیت روابط خانوادگی را تبیین و تشریح کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.