تاثیر استفاده از خشک کن های فروسرخ و مایکروویو بر زمان خشک شدن و میزان پلی فنول گیاه گزنه و مدلسازی آن با استفاده از نرم افزار طراحی آزمایش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر استفاده از خشک کن های فروسرخ و مایکروویو بر زمان خشک شدن و میزان پلی فنول گیاه گزنه و مدلسازی آن با استفاده از نرم افزار طراحی آزمایش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر استفاده از خشک کن های فروسرخ و مایکروویو بر زمان خشک شدن و میزان پلی فنول گیاه گزنه و مدلسازی آن با استفاده از نرم افزار طراحی آزمایش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از خشک کن های فروسرخ و مایکروویو بر زمان خشک شدن و میزان پلی فنول گیاه گزنه و مدلسازی آن با استفاده از نرم افزار طراحی آزمایش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر استفاده از خشک کن های فروسرخ و مایکروویو بر زمان خشک شدن و میزان پلی فنول گیاه گزنه و مدلسازی آن با استفاده از نرم افزار طراحی آزمایش :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
خشک کردن گیاهان دارویی یکی از عملیات مهم پس از برداشت آنها محسوب می شود. چگونگی خشک کردن گیاهان دارویی بر روی کمیت و کیفیت آن بسیار اثرگذار است. در این پژوهش به تاثیر دو نوع خشک کن مایکروویو و فروسرخ بر روی زمان خشک شدن و میزان ترکیبات فنولی گیاه دارویی گزنه پرداخته شده است. بدین منظور از نرم افزار طراحی آزمایش جهت مدلسازی و بررسی تاثیر متغیر توان مایکروویو و فاصله لامپ فروسرخ تا نمونه بر روی زمان خشک شدن نمونه ها و میزان پلی فنول و همچنین بهینه سازی آن، استفاده شده است. نتایج نشان داد که با افزایش توان مایکروویو، زمان خشک شدن کاهش و میزان پلی فنول گیاه گزنه افزایش می یابد. همچنین با افزایش فاصله ی لامپ فروسرخ تا نمونه، زمان خشک شدن نمونه ها افزایش و میزان پلی فنول گیاه گزنه کاهش یافت. بالاترین میزان فنول و کمترین زمان خشک شدن نمونه ها مربوط به تیمار مایکروویو با توان ۹۰۰ وات حاصل گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.